Moderátor: yenn
Se stany a spacáky většinou rezervaci nepotřebuješTokkar píše:Ono je párada narezervovat nějaká ta zařízení, lidí a podobně, a pak zjistit, že se na vás milí srážeči vykašlali.
Velmi zajímavý a pěkný nápad, ale také velmi náročný na organizaci (i když - času na přípravu by pravda mělo býti dostTokkar píše:Docela by mě bavilo usporadat skupinky lidí. Sbalit karimatku, spacák a chodit po lese a plnit nějaké úkoly - reál RPG.
V tom dubnu je možná volno i 14 v pátek. Ale vůbec se mi nepodařilo zjistit, jestli to tak skutečně je. Dostal se mi do ruky nějaký 'čerstvý' kalendář a tam je na 14.4.06 Státní svátek - Velký pátek - dle mě by to mohl být nějaký ten nově ustanovený, ale vůbec nevím kde to zjistit přesně.Tokkar píše: Koukám do kalendáře na příští rok a vidím následující prodloužené víkendy:
15. - 17.4.
29.4. - 1.5.
6.5. - 8.5.
klasicky letní dvojsvátek svatých - 5.7. - 9.7.
Špatných zkušeností je dost, na druhou stranu se to málokdy organizovalo nějak systémově, takže je to jedno s druhymTokkar píše:Jak?
Po tolika špatných zkušenostech se divím, že se Vlasákovi chce do workshopu. Ono je párada narezervovat nějaká ta zařízení, lidí a podobně, a pak zjistit, že se na vás milí srážeči vykašlali. Ja osobně bych do takového rizika nešel a ani bych to po Vlasákovi nechtěl.
Takže jedně workshop v nějaké minimálně zavazující formě (bez infrastruktury). Ostatně co opravdu je tomu potřeba? Vlasáku toť otázka nejspíše na tebe.
Docela by mě bavilo usporadat skupinky lidí. Sbalit karimatku, spacák a chodit po lese a plnit nějaké úkoly - reál RPG.
Osobně bych to léto tak paušálně zase nezavrhoval, ale čim víc neprázdninových termínů, tím lépe pro alternativyKdy?
Zkušenosti a statistika jsou neúprosné. O prázdninách se jednoznačně sejde méně lidí. Tudíž bych je termínově škrtnul.
Koukám do kalendáře na příští rok a vidím následující prodloužené víkendy:
15. - 17.4.
29.4. - 1.5.
6.5. - 8.5.
klasicky letní dvojsvátek svatých - 5.7. - 9.7.
28.9. - 1.10.