Taktika a souboje v BG
Ty jo................Vyčerpávající popisSyf píše:Upíři - PfNP a uřezat, popř. doplnit Chaotic Commands/Útočiště + hradba mečů/ Spleť + Backstab(Jan)/Odvracení , mody totéž
Mozkožrouti - ... ďalej nasleduje dlhý vyčerpávajúci popis z predchádzajúcej strany...![]()

Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem hrával podobně jako Ave bez modů, takže nějakou složitější taktiku jsem vymýšlel až za pochodu když něco nešlo, jen mám permanentně nahozené SS/IS a spěch.
draci - obstoupit ze všech stran (kvůli tomu odhození)
lichové, měgové - zrušit ochrany a umlátit
beholdeři - dva bojovníci s pláštěm zrcadlení a Balduranovým štítem a pak už se jen dívat a vysmívat se neschopným Beholderům
skupiny nepřátel - pavučiny+mraky, nebo strach, zmatek, chaos, emoce,atd a umlátit
silnější bossové - nepříjemnosti+záhuba+prst smrti, nebo zrušit ochrany+mocná slova(oslep, omrač) a umlátit
a když je nějaký velký problém tak Alcarita+timestop
draci - obstoupit ze všech stran (kvůli tomu odhození)
lichové, měgové - zrušit ochrany a umlátit
beholdeři - dva bojovníci s pláštěm zrcadlení a Balduranovým štítem a pak už se jen dívat a vysmívat se neschopným Beholderům
skupiny nepřátel - pavučiny+mraky, nebo strach, zmatek, chaos, emoce,atd a umlátit
silnější bossové - nepříjemnosti+záhuba+prst smrti, nebo zrušit ochrany+mocná slova(oslep, omrač) a umlátit
a když je nějaký velký problém tak Alcarita+timestop
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
draci: hodně summony, low resist, rubat, magic misile, rubat(improves whirlwind), magic misile, a pak dokud to de whirlwindy. pokud se nechci zdržovat, prst smrti
lichové: rozptyl magii, rubatrubatrubat, magic misile
mágové: rozptyl magii, arrows of biting, rubat. v bg1 se mi opravdu osvědčily arrows of biting. mág kvůli jedu neseslal ani jedno kouzlo
bossové: rubat co to dá. hodně summony, nejlepčí kouzla.
skupinky: wail of banshee, hromadná kouzla(takle sem dal bodhi. z celý party bojových děsů a upírů zbyla sama.) a řetězový blesk.
jo a jen tak btw, budu mít u abazigala navrch s pláštěm odrazu(vrací elektriku)?
lichové: rozptyl magii, rubatrubatrubat, magic misile
mágové: rozptyl magii, arrows of biting, rubat. v bg1 se mi opravdu osvědčily arrows of biting. mág kvůli jedu neseslal ani jedno kouzlo
bossové: rubat co to dá. hodně summony, nejlepčí kouzla.
skupinky: wail of banshee, hromadná kouzla(takle sem dal bodhi. z celý party bojových děsů a upírů zbyla sama.) a řetězový blesk.
jo a jen tak btw, budu mít u abazigala navrch s pláštěm odrazu(vrací elektriku)?
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To záleží nepřítel od nepřítele, mám obvykle zhruba 2-3 nárazníky na blízku a zbytek družiny bojuje pouze na dálku (střelné zbraně, kouzla). Z kouzel sem tam nějaké magické ochrany, jinak rád střílím do davu firebally atd. anebo třeba na svou družinu zakouzlím ochranu před zlem a začnu vyvolávat démony
. A když je nejhůř, používám pasti. Žádné složité bojové strategie obvykle nevymýšlím.

- Avalach
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, hodit fireball do davu, to se lehko rekne...me se treba stava, ze ho hodim a chcipne mi pulka druziny (insane). A vyvolávat démony je ok, pokud ti démoni nepovolávají další a další...myslím, že rekord počtu zabitých pekelných démonů, vytvořených z jednoho, mám 27.MCZ píše:To záleží nepřítel od nepřítele, mám obvykle zhruba 2-3 nárazníky na blízku a zbytek družiny bojuje pouze na dálku (střelné zbraně, kouzla). Z kouzel sem tam nějaké magické ochrany, jinak rád střílím do davu firebally atd. anebo třeba na svou družinu zakouzlím ochranu před zlem a začnu vyvolávat démony. A když je nejhůř, používám pasti. Žádné složité bojové strategie obvykle nevymýšlím.

Kill one man and you're a murderer, kill thousants and you're hero.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Avalach: Je fakt, že fireball se dá použít jen proti protivníkům stojícím v dáli, jednou se mi stalo, že jsem v Saradushi sešel do té kasárny a tam na mě zaútočilo spousta vojáků, vyšel jsem ven, semkl družinu do rohu mezi dvěma domy a přede mnou se shromáždili všichni ti vojáci (bylo jich fakt hodně, snad 30) a pak za ně padl hořící balvan z katapultu (alis fireball), nejméně půlka jich bez řečí padla
(ale teď nevím, jeslti jsem za ně dostal XP, asi ne, neva
).
Jinak démon mi nikdy jiného nevyvolal, buď hraješ s nějakým modem, nebo já vyvolávám podřadné typy
.

Jinak démon mi nikdy jiného nevyvolal, buď hraješ s nějakým modem, nebo já vyvolávám podřadné typy