Jestli jsem to dobře pochopil, jsi z Jaroměře; mě se Hradec hodí ještě míň, je to na druhou stranu od Jaroměře než Trutnov.
Moderátor: yenn
Nevím, jestli na Sigil chodí Wazikasi (ten je myslím od Poděbrad nebo Chlumce, tyhle dvě města se mi vždycky pletou... Chlumec by zněl pro Hradec rozhodně lípAve píše:Tak bychom mohli uspořádat náš hradecký srázek.Kolik by nás tam bylo?Já totiž nevím kdo je tak nějak blízko.
Tak v Jaroměři srázek??Anthrax píše:Ave: Tak to máš tím spíš vědět, kde jsou hospody.![]()
Jestli jsem to dobře pochopil, jsi z Jaroměře; mě se Hradec hodí ještě míň, je to na druhou stranu od Jaroměře než Trutnov.
Tak to by jsi musel z organizovat ty protože v Trutnově já jsem snad ani nebylaAnthrax píše:Vždyť jsem psal, že se tam dostanu těžko, ale budu se snažit udělat čas. To je jako bych napsal: Takže v Trutnově srázek?
Tak kdo všechno by asitak přijel??Já tu nemám moc velkej rozhled prtože jsem na baldurově bráně nebyla nikdy přihlášená poněvadž mi to psalo jen samý error errorAnthrax píše:Nejdřív začneme s širší agitací.