SMRT
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- vypité_oko
- Sigilan
mno...imho uhořet není nejhorší smrt...Předpokládám,že po pár sekundách agónie z bolesti upadneš do bezvědomí a pak Tě jenom smetou do pytlíku...
Utonutí je horší...do poslední chvíle bojuješ sám se sebou-s potřebou se nadechnout-a pokud nejsi kuřák nebo neděláš v uhelných dolech,pár minut vydržíš,jenže právě těch pár minut víš,že umřeš...a že by bylo jednodušší se prostě zhluboka nadechnout,třikrát sebou škubnout a je to...protože v okamžiku kdy se ti plíce celé naplní vodou do deseti vteřin umíráš-to wim z praxe(práce)...to si myslím že je jedna z nejhorších smrtí.
Naopak bolestivé smrti se wubec nebojim,traumatický šok ti to nedovolí...cítit bolest(mluvíme o nehodách,úrazech)
Bojím se že jednou umřu sám v zaprděném domově důchodců...to je můj strach ze smrti...a taky bych nerad umřel dříve než mé děti...jinak mi smrt neleží ani na řase...už jsem jí viděl dost,imunita...
Utonutí je horší...do poslední chvíle bojuješ sám se sebou-s potřebou se nadechnout-a pokud nejsi kuřák nebo neděláš v uhelných dolech,pár minut vydržíš,jenže právě těch pár minut víš,že umřeš...a že by bylo jednodušší se prostě zhluboka nadechnout,třikrát sebou škubnout a je to...protože v okamžiku kdy se ti plíce celé naplní vodou do deseti vteřin umíráš-to wim z praxe(práce)...to si myslím že je jedna z nejhorších smrtí.
Naopak bolestivé smrti se wubec nebojim,traumatický šok ti to nedovolí...cítit bolest(mluvíme o nehodách,úrazech)
Bojím se že jednou umřu sám v zaprděném domově důchodců...to je můj strach ze smrti...a taky bych nerad umřel dříve než mé děti...jinak mi smrt neleží ani na řase...už jsem jí viděl dost,imunita...
Naposledy upravil(a) vypité_oko dne 8.2.2006 7:09, celkem upraveno 1 x.
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!

Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, vidím to stejně tak, ale právě z důvodu toho, že jsem ateista mě nemůže nějaké náboženské učení, přesvědčení, zásady atd. vůbec strašit. Je to jejich kultura, jejich víra - já mám svou vlastníLordArian píše:Jsem sice atteista, ale něco se po smrti s námi stát musí...

Věřím že smrtí 'život' člověka nekončí. Tedy končí bytí jeho tělesné schránky, ovšem duše přežívá. Tedy jediné nad čím občas přemýšlím je - v jaké formě, a kde ta duše potom existuje.
Smrti jako takové se taktéž nebojím - o umírání si to tvrdit netroufnu.
A co se způsobu smrti týče:
2 Arthalion - divím se, že jsi jako jednu z možností z 'the best death' neuvedl smrt při sexu

A z těch ne zrovna přijěmných - vyberte si kupř. kterou-koli z filmu 7.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se bojím smrti? Zatím ne, ovšem přijde den, kdy tomu bude fakt blízko.
Nejhorší smrt? Už tu zaznělo utopení, pohřbení za živa atd. Ovšem chybí mi tady oprátka (pokud si dotyčný nezlomí vaz), to musela být pomalá a hodně bolestná smrt.
No a nejlepší smrt? To je jasný, že ve spánku.
A nakonec, jestli věřím v něco, co bude po smrti? Zatím ne, ale povím vám, až se o tom sám přesvědčím.
Nejhorší smrt? Už tu zaznělo utopení, pohřbení za živa atd. Ovšem chybí mi tady oprátka (pokud si dotyčný nezlomí vaz), to musela být pomalá a hodně bolestná smrt.
No a nejlepší smrt? To je jasný, že ve spánku.
A nakonec, jestli věřím v něco, co bude po smrti? Zatím ne, ale povím vám, až se o tom sám přesvědčím.

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
For all:Já jsem četla že po smrti není žádné to takzvané peklo nebo nebe,ale že se dostaneš na krajinu po které vede cesta.Podle toho jak jsi se v životě choval(hřešil atd.) vypadá i ta krajina a podle toho je ta cesta dlouhá.Např:nekonečné putování sopečnou krajinou bez doušku vody nebo putování přes nádhernou rozkvetlou louku,kolem které jsou jezírka a taky vidíš kde končí,u té první možnosti ne.
Podotýkám že tohle nemusí být pravda,ale přikláním se tomu víc než nějakému peklu a nebi
Podotýkám že tohle nemusí být pravda,ale přikláním se tomu víc než nějakému peklu a nebi
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
NEJvětší záhady světa,ale kdo to napsal nevím pokaždý ty záhady píše jiný autor.Byl to speciálně jeden díl věnovaný problematice smrtinecrotising_ píše:Heh... a na to, co jsi popsala prisel kdo? Repsektive, kde tyto informace vzal?![]()
Plá plamen věrné lásky,
těhlech knih i různých názorů jsou desítky....Ave píše:NEJvětší záhady světa,ale kdo to napsal nevím pokaždý ty záhady píše jiný autor.Byl to speciálně jeden díl věnovaný problematice smrtinecrotising_ píše:Heh... a na to, co jsi popsala prisel kdo? Repsektive, kde tyto informace vzal?![]()
nedivil ybch se, kdyby to bylo podle toho, kdo čemu věří a jak si to řpedstavuje - takže takový jakoby propad do vlastního nevědomí :)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
velmi moudrý postřeh...LordArian píše:Ještě mě vlastně napadá - že smrt je největší paradox světa. Nikdo neví, jaká je, ale každý to zjistí
a největším paradoxem zdravotnictví je, že se vynakládají miriády na zachování života těch, kteří chtějí zemřít a pak nejsou prostředky pro ty jenž chtějí žít a ministr zdravotnictví řekne, že je to tak správné....
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
LOLAjantis_CG_thief píše:A co takhle, že tělo v okamžik smrti ztratí část hmotnosti- konkrétně 21 gramů?

Když se přepnu na materialistického Vlasáka, tak je to jednoduché - po smrti není samozřejmě nic

...ale je duše skutečně sofistikovaný materiální komplex, anebo něco 'nadmateriálního'...? A tady se přepnu na nematerialistického Vlasáka a... hmm... hmm... hmm... duše přejde do jiné roviny existence.
Ač nechci, spíš se ale kloním k tomu, že duše je přece jen vychytaná materiální věc. Když pominu hormony, neurony, etc., na čem je celá ta naše duše-vědomí-pocity postavená? Na prvcích hmotného vnímání - sluch, zrak, chuť, hmat, čich... Veškeré naše pocity jsou podloženy něčím ze zmíněných - smyslové vjemy, tělesné potřeby, bolest - ať chceme, nebo ne... A čím by pak duše podkládala, kdyby nebylo ani jednoho z toho? Jen vzpomínkami (které jsou nehledě na to taky materiální

Naposledy upravil(a) Vlasák dne 16.1.2006 12:33, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
DobréAve píše:For all:Já jsem četla že po smrti není žádné to takzvané peklo nebo nebe,ale že se dostaneš na krajinu po které vede cesta.

vypité_oko: Ty by jsi chtěl, aby tvoje děti zemřely dřív než ty?

Ajantis: Hehe, těžká mrcha, ta duše, co?

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.