These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Když tu každý povoluje uzdu svému exhibicionismu, tak jsem taky neodolal a přihodil nějaké pochybné fotografie
Svačina na židli (doma to radši nezkoušejte - ani nevím, kolikrát jsem při tom houpání se spadl ): Židle Houpání
No, když přijdete do pokoje a uvidíte, jak vašeho opilého a komatózního kamaráda svlékají, natírají pěnou na holení a na záda mu malují obří symbol, který má asi takovýhle tvar: <|> a na krk hákový kříž, tak to člověka trochu překvapí... : Performance
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 14.4.2006 9:58, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Právě se mi doručily fotky z tábora a jelikož se na některých nacházím taky, tak jsem si řekla, že větší trapas, než už jsem si udělala srazovními fotkami si nenadělám, a tak je tady posílám, ať se taky zasmějete
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
No, tak sem dávám moji fotku z sheesha srazu. http://sheesha.xhosting.cz/image/akce/1/100_2010.jpg
Já sem ten co zrovna šlukuje. Ten vedle mě je můj brácha.
PS:Nesmějte se jak mám ty ruce, zrovna sem předával šlauch.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej.
-------------------------------------------
Flower power