Prípadný 1. slovenský Sigil zraz
Moderátor: yenn
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Takze zatial dva hlasy pre Martin, dva hlasy pre ZA.... :) Takze je to na raiderovi a Arthalionovi
ehm... tak nie... Najskor skor v com, nie? :) (v restauracii, v krcme, v kadernictve, na Hlinkovom namesti v tureckom sede...) Potom rozhodneme, ktore mesto je v tomto ohlade vyhodnejsie ;)

Naposledy upravil(a) Elessar dne 31.1.2006 18:44, celkem upraveno 1 x.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
V Martine to moc nepoznam...bol som tam sice v prijmaci na ZVS (uz len koly tomu nemam to mesto rad
) ..ale aj tak to tam nepoznam. Zilina je na trase Bratislava-Kosice rychlikom asi 2 hodiny,bez prestupov.A v Ziline viem dokonca prejst cez pesiu zonu na namestie ,V Martine neponam ani to. 

"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ehm ... ak si na mna niekto pameta ... ja pridem, nech je to Za/Mt (ja osobne som za MT) pokial to nebude skvor ako 10. 2. (budem chvilu v BA) a pokial to nebude cez vyucovanie.
Inak na Sigile zdravim vsetkych, len sa pripravujem na matury tak mam trosku menej casu ...
Inak na Sigile zdravim vsetkych, len sa pripravujem na matury tak mam trosku menej casu ...
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish