Jj, asi tak (no až na ty 70. a 80. létaCrowX píše:Ja už novú hudbu vôbec nepočúvam - teraz si občas pustím hudbu z nejakého anime prípadne ešte výber hitov z 70-80 rokov a to je asi tak všetko.

Moderátor: sevencreature
Jj, asi tak (no až na ty 70. a 80. létaCrowX píše:Ja už novú hudbu vôbec nepočúvam - teraz si občas pustím hudbu z nejakého anime prípadne ešte výber hitov z 70-80 rokov a to je asi tak všetko.
Tak to je dost schizofrenníVampiria píše:Já si na střídačku pouštím NIN, Portishead a Skrytý půvab byrokracie
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Komerční hudbu opravdu nezkousnuNanaki píše:V současné době hlavně Final Fantasy VII : Advent Children : Original sountrack. Jinak Rammstein, Linkin Park, Placebo, plus mišmaš všeho, co se mi zrovna líbí...
No třeba ti Placebo nejsou tak špatní ....Bhaall píše:Komerční hudbu opravdu nezkousnuNanaki píše:V současné době hlavně Final Fantasy VII : Advent Children : Original sountrack. Jinak Rammstein, Linkin Park, Placebo, plus mišmaš všeho, co se mi zrovna líbí...
Teď mám Teritorium 2, ale ještě jsem se k tomu nedostal, první díl byl v pohodě, ale znám lepší desky žánru, slyšels třeba Time is Now od DJ Wiche?.SiNuHeT píše:Orion - Teritorium
Asi tak, proto jsem napsal "mišmaš všecho, co se mi líbí"...Vampiria píše:Nedramatizuj. Dělit hudbu na komerční x nekomerční, to mě přešlo v nějakých 17ti. Prostě buď mě hudba zaujme, nebo ne a je mi fuk, co se o tom mezi "alternativní mládeží" soudí