Oblíbené nápoje

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Krev je příliš velké riziko (hlavně se žloutenkou není žádná zábava, ale i celkově to není moc bezpečný :) ).

Jinak nealko: voda z vodovodu, kakao, bílá káva, čaj (asi v tomhle pořadí) - jinak mléko obecně (dá se přidat prakticky do všeho :wink: ).

Alko: Když si můžu vybírat, tak mám docela rád Moravský Muškát (dodal bych bližší detaily, ale ročník si teď zrovna nepamatuju :lol:, pak se pije pivo (tj. nemám k němu nějak extra vztah, ale vzhledem k faktu, že se dá pít prakticky neomezeně a je to to nejlevnější, co se dá koupit, tak není co řešit), potom další vína, míchané drinky, slivovice, absinth, tequila (samotná) a pak už je to vcelku jedno (jenom Amareto a Fernet (drsoň) nějak moc nemusím - opakovaně špatné zážitky).

No a nakonec rum - tím to vlastně končí a často i začíná (král mezi alkoholy 8-) ) - teda až na blicí Dragon rum (před touhle hrůzou bych chtěl každého varovat)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

sevencreature píše:Krev je příliš velké riziko (hlavně se žloutenkou není žádná zábava, ale i celkově to není moc bezpečný :) ).
No proto si ti týpci z Bladea udělali vlastní transfúzku - hned si krev otestovali, protože takový upír se žloutenkou není nic příjemnho. Nj, kam nechodí slunce, tam chodí lékař.
Žralok, který štěká, nekouše.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ja pijem iba čaj a občas ešte colu. Z alkoholických nápojov iba vo výnimočnom prípade tak maximálne červený streak. A pivo neznášam. 8-)
There is a limit to stupidity.
182
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Alko: PIVO, pivo, a občas i pivo :-) Rum a fernet nemůžu ani vidět, ale když není zbytí, tak calvados nebo vodka.
Nealko: Kdyby to šlo, tak jenom kafe, téhle tekutině se nic nevyrovná. Možná jen čaj a čistá voda.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Alko: Na prvom mieste určite pivo, potom snáď dobré víno...
Nealko: Voda, voda, voda... ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Black
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

jedinej podnik kde jsem ho mel byla lavicka u hlavni tridy v budejovicich kde jsme si pritahli "kelimkace" a narvali do toho tu medovinu... :P
Ticha kocka brehy mele...
Silverbow
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silverbow »

pivo, rum, absinth, Bailey's, Amaretto, peppermintovy liker (ano, som uchyl)
Most people have evil spirits. You? You have stupid spirits. Go see shaman, get hole in head...
- Sulik, to G.W. Bush, in Fallout 2 -

WARNING: The content of this post may pose danger to your mental health.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Silverbow: Pití Amaretta z člověka úchyla nedělá :lol:
(A na zelenou jsem ve svém výčtu zapomněl jako na smrt - tu vlastně pijeme prakticky pořád. Kromě toho, že to je pití budoucnosti, se pije opravdu sama :) ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Black
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

sevencreature píše:A na zelenou jsem ve svém výčtu zapomněl jako na smrt - tu vlastně pijeme prakticky pořád. Kromě toho, že to je pití budoucnosti, se pije opravdu sama :)
Byl jsem v jedny knajpe kde byla ustni voda za 15,- velka... to byl masakr... doslova... :P Ucet okolo dvou stovek a nikdo si nepamatoval ze by ho platil... :D
Ticha kocka brehy mele...
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Zelená je samozřejmost, vzpomínám, jak jsme ho na katedře vyráběli ve 20l barelech od destilky :-D Jen se po ní zaprášilo...
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

Takže: občas pivo, víno a tvrdej beru taky. A je celkem jedno co, jen rum a vodku nemusím.
BTW: Znáte Stroh 80? Je to rakouský rum (ano, i oni jej museli přejmenovat) s obsahem alkoholu 80%. Zabiják.

EDIT: Se zelenou souhlasím sama padá do krku.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Black: Ano, to se občas (často) stává, se zelenou... 8-)
Silverbow
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silverbow »

Anthrax píše: BTW: Znáte Stroh 80? Je to rakouský rum (ano, i oni jej museli přejmenovat) s obsahem alkoholu 80%. Zabiják.
Alpsky rum rules. 8-)

Aj ked Absinth mam radsej... skoro rovnaky efekt za menej penazi a s lepsou chutou.
Most people have evil spirits. You? You have stupid spirits. Go see shaman, get hole in head...
- Sulik, to G.W. Bush, in Fallout 2 -

WARNING: The content of this post may pose danger to your mental health.
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

Silverbo w píše:Aj ked Absinth mam radsej... skoro rovnaky efekt za menej penazi a s lepsou chutou.
Ten mi ani nepřipomínej, včera mi podali lahev se slovy "šťávička, 20%" já to otočil a on to byl přelitý absinth, červený, 70%. Ale ustál jsem to.
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Otrava EtOH mi taky něco připomíná, to jsem jednou svého bratra na diskotéce nadrátoval vodkou, fernety a pivem a potom se nechal unést nějakou divoženkou; ráno jsem se dozvěděl, že bratrova první chlastačka skončila odvozem Policie ČR až do bytu s tím, že uličník zvracel do pískoviště a pak se v tom válel, majíce v krvi rizikové množství alkoholu :lol: :lol: Matka pak 2 dny nešla mezi lidi, jak se za nás styděla :lol:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“