BG2: ToB: Strážcova tvrz [Watcher's Keep]
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak mmch, toho draka vůbec zabíjet nemusíš.. (pokud tedy zrovna nejsi na lovu expůbuton píše:Tak to sem rád, protože sem se prosekal až k drakovi a už nevím jak bych toho šupináče zabil.Nu budu to muset už po druhé v zdát a vrátit se později

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
yenn: mmm - ee. Pokud mě paměť neklame, tak ve WK ten drak jméno má a i když je skutečně 'napřesmordu'
, tak ho zabíjet nemusíš.
2 buton - pokud jsi ještě nebyl v Abazigalově doupěti, tak následující vzkaz pro yenna nečti
2 yenn: ten kterého ty máš zřejmě na mysli je v Abazigalově doupěti, kde jí (tuším že je to dračice) má Abazigal jako ochranku u dveří. Tu zabít můžeš, ale taky nemusíš. Myslím, že to tam řeší nějaký svitek, kterým jí osvobodíš a ona zdrhne.

2 buton - pokud jsi ještě nebyl v Abazigalově doupěti, tak následující vzkaz pro yenna nečti

2 yenn: ten kterého ty máš zřejmě na mysli je v Abazigalově doupěti, kde jí (tuším že je to dračice) má Abazigal jako ochranku u dveří. Tu zabít můžeš, ale taky nemusíš. Myslím, že to tam řeší nějaký svitek, kterým jí osvobodíš a ona zdrhne.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: Ve WK jsou dva draci (viz zde):
- Saladrex - +/-červený, kterého zabíjet nemusíš, ve 4. patře
- bezejmenný zelený, kterého afaik zabít musíš, v předposledním 5. patře
- Saladrex - +/-červený, kterého zabíjet nemusíš, ve 4. patře
- bezejmenný zelený, kterého afaik zabít musíš, v předposledním 5. patře
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
yenn:
jo tydle vydle - na ty helmovy zkoušky a draka v nich jsem zapoměl jak na smrt
(nejspíš proto, že s tímhle jsem snad ani problém neměl
) Ono jakmile buton vzpomenul, že je otravnej, tak mi hnedle naskočil, ten co je za táborem Githianků, jelikož ten zelenej toho - pokud vím - moc nenakecá..? I když - na svou hlavu už se koukám moc spoléhat nemohu 

Tak všem děkuji za rady, podařilo se mi konečně porazit toho draka a to dokonce dvakrát.Protože napoprvé když sem ho zabil tak mi ubezdušil dvě postavi v družině a musel sem někde sehnat svitek Oživ Mrtvého. No a když sem se vrátil,a oživil ty dva, tak sem zjistil že už nemají svoje věci.A tak sem chtě nechtě musel jít do boje po druhé.
- dodo
- Sigilan
splnit sa istotne daaaa , ale prejst ju to je uz tuhsi oriesok , bojovat proti demonom ked tvoji hrdinovia su na 12 urovni je tak trochu o hububuton píše:Dá se splnit ukol Strážcova Tvrz již v druhé kapitole?
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto