A co myslíš, že to byloMCZ píše:KOFi - vztah Nea s Trinity nebylo to, co Matrixy 2&3 odepsalo...
Film - archív
Moderátor: sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
V reakcích na konec 9th Gate se setkávám s dvěma názory- buď se velmi líbí, nebo naopak. Já tedy patřím k té první skupině, kvůli jeho otevřenostiMCZ píše:KOFi - vztah Nea s Trinity nebylo to, co Matrixy 2&3 odepsalo...
Jinak, když už probíráme filmy se satany, viděli jste někdo Devátou bránu (Ninth Gate) s J. Deppem?? konec byl trošku slabší, ale jina měl ten snímek párádní atmosféru.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak já zase patřím k té druhé. Mně ten film přišel šíleně kýčovitý s plytkým a snadno předvídatelným dějem. Prostě totální nuda. Ale závěr se mi proti tomu i celkem líbil. Není to zvláštní?Ajantis_CG_thief píše:V reakcích na konec 9th Gate se setkávám s dvěma názory- buď se velmi líbí, nebo naopak. Já tedy patřím k té první skupině, kvůli jeho otevřenosti
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Reloaded imho na původní Matrix ani v nejmenším nemá, ale je to poměrně slušný akční film. Revolutions mě absolutně nazujal.

JjVlasák píše:a propos, yenne - musím s tebou dořešit ten svůj kazetový rest)
Když jsem toto četl poprvé, vyvstanul mi na mysli instantní SatanBhaall píše:Satan bez plamenů a v bílým sáčku...
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Swashbuckler
- Sigilan
mno, mně nezaujal první Matrix skoro vůbec. Nějak jsem tehdy vůbec nevěděl, co je to za film, a humbuk kolem něj nevnímal. Tak jsem se koncem prázdnin pokoukal v kině, no a tak nějak "fajn, zajímavej nápad...". Pak o tom ve škole všichni mluvili, fanatická gloryfikace a nějak mi došlo, že myslejí *ten* Matrix, co jsem viděl 
A když to vezmu kolem a kolem, líbil se mi nejvíc asi druhý díl
A když to vezmu kolem a kolem, líbil se mi nejvíc asi druhý díl