Ja dnes žiadne problémy nemám...
Volná diskuze - archív č. 1
- SneZhulak
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám problémy....píše mi to
Warning: mysql_connect() : mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/www/www_dracolisk_net/forum/db/mysql4.php on line 332
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
A vůbec to jede celý pomalu
Warning: mysql_connect() : mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/www/www_dracolisk_net/forum/db/mysql4.php on line 332
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
A vůbec to jede celý pomalu
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vtipné... je nás tu tak veľa a nikto nič nepíše...
Ja však budem musieť už ísť - musím sa ešte porozprávať s kamoškou, kedže zajtra ide jej trieda do ORF a ja musím niečo, ehm, vybaviť
(tam pôjdu všetky bilingválne triedy - čiže aj ja)... a jej číslo mám na druhej SIM-karte (mám pripojenie cez mobil)...
Ja však budem musieť už ísť - musím sa ešte porozprávať s kamoškou, kedže zajtra ide jej trieda do ORF a ja musím niečo, ehm, vybaviť
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
http://www.baldursgate.cz/forum/viewtop ... 5&start=90
NeBANovať pls, len si pozrite posledný príspevok - ukážka totálnej debilty...

NeBANovať pls, len si pozrite posledný príspevok - ukážka totálnej debilty...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
Tafif: Snáď každá predávana PC hra je komerčná...
Problém je asi v tom, že hráči sa´úplne preorientovali na akciu ( alebo si to vývojári len myslia?
), a tým pádom sa vyrábajú len akčné RPG, takže v minulom príspevku si mal vlastne v konečnom dôsledku pravdu, že RPG ako také ( klasika ) zaniká...
Ja dúfam, že sa tvoje katastrofické predpovede nenaplnia...
Inak frontalkid mi tu pred časom napísal, že túto sezónu si máme užiť, je to vraj posledná sezóna klasických RPG...
No mne ( asi aj nám ostatným... ) ostáva len dúfať, že sa nič z tohto nenaplní...
Inak frontalkid mi tu pred časom napísal, že túto sezónu si máme užiť, je to vraj posledná sezóna klasických RPG...
No mne ( asi aj nám ostatným... ) ostáva len dúfať, že sa nič z tohto nenaplní...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Mne nie mňa tie hry snáď nikdy neomrzia... 15. augusta som dohral celú sériu BG, teraz - asi za mesiac, keď už pomaly nastanú dlhé zimné večery začnem asi znova...
Pekne od Candlekeepu až po odovzdanie esencie na Horu Celestial a dojemný koniec...

Pekne od Candlekeepu až po odovzdanie esencie na Horu Celestial a dojemný koniec...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...