Hmm - zajímavé bláboly... Můžeš mi prosímtě vysvětlit - co je na té otázce novinářského?Vallun píše:Frosty, nejsi ty novinář? Takhle blbou otázku mi už dlouho nikdo nepoložil:)
1) Já jsem neřekl, že je to špatně, jen že tomu říkám taktika hambrugrožroutů
2) Právě proto, že si uvědomuji význam tohoto útoku, tak bych se více spoléhal na své velitele a šel bych do něj dříve i se slabší armádou. Ovšem stejně bych díky technologické a taktické převaze uspěl:) Asamozřejmě bych je nasadil jinde, tak abych dosáhl maximálních zisků...
3) Ano, pokud uvažuješ v čistě izolovaném systému - což si mohou dovolit právě jen novináři - potom bych samozřejmě nasadil největší dostupné množství nejlepší techniky.
Je to naprosto normální otázka, díky které jsem chtěl zjistit, jak jsi na tom se zdravým rozumem...
ad 1) hmmm - dle tebe tedy každý, kdo při útoku několikanásobně převýší počet nepřátel je hamburgožrout... no comment

ad 2) ... k tomu mohu napsat jediné - můžeme být rádi (a vojáci, kteří by v takovém případě spadali pod tvé velení taktéž), že nikdo tvých taktických 'kvalit' v té době taková rozhodnutí neměl pod palcem...
ad 3) viz. úvod mého postu