Report skvělý. Jen malé vysvětlení-potřeba být při životě zkrze mámu za kterou sem musel v sobotu jet do nemocnice a celková únava mi zabránily v osobní účasti. Trochu mě to mrzí. A ten telefonát byl jak popsal reportér - takový bordel jsem ještě v telefoonu neslyšel. Tam to muselo vypadat.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Prosím o pozornost. Navrhoval bych tak trochu narychlo dát dokupy další sraz naší části Sigilu. Buď v Olomouci nebo v Prostějově. Mělo by to být první týden v Únoru, tedy 2 nebo 3. 02.2008. Je to zajímavý termín i proto, že za námi přijede Tokkar. Takže je potřeba se do toho pustit. Piště sem nebo PM. A pokud možno rychle. Tokkar přijede každopádně, ale proč se nesetkat ve větším počtu.
Já už budu buď zapíjet další úspěšně přežitý semestr a nebo se duševně připravovat na cestu na úřad práce, přijet na sraz bych ale každopádně mohl (ovšem v pátek ne neboť to budu plesat )
Strejda Tokkar přijede? Hmm..svoji účast rozhodně nevylučuji, ale zároveň ji zatím ani nemohu jistě potvrdit.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Ajantis - se strejdou Tokkarem jsem mluvil a je to tak, že jede ke mě na víkend a protože vím že ho všichni rádi vidíme, tak jsem spustil tento potlach. Pokud bys mohl dojet bylo by to super. Má ten víkend volno.
Vampirie - to bych byl rád. Už máš Tu knihu od Dalcora?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Nevim nevim jak mi vyjdou plesy .Záleží na tom či prostějov nebo olomouc do obou bych mohl ale v prostějově je jeden super podnik který se jmenuje Bowling Centrum. A v Olomouci se pořád moc nevyznám.Only v sobotu.
With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.
Tak, předpokládaný termín srazu se nám blíží, takže bych potřebovala vědět, kdo všechno by mohl opravdu dorazit a kde se teda slezem. Osobně bych taky byla za Prostějov; začít se může v Angelovi a o půlnoci se může přejít do Fiesty. Nicméně pro rezervačku míst bych radši měla nějakou časovou rezervu