Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Sparta mě dnes večer jednoznačně potěšila a jsem rád, že jsem se v tipování spletl. Pod vlivem posledních výkonů jsem totiž doufal v přijatelnou remízu. Avšak podle toho, co se uvádí v on-line reportáži předvedla Sparta zatím svůj nejlepší letošní výkon. Hearts k ničemu prakticky nepustila a skotský mančaft mohl klidně dostat ještě další dvě branky navrch. Ale i tak je výsledek 2:0 velmi nadějný a ještě nadějnější je předvedený herní styl. Pevně doufám, že jí to vydrží i do odvety a následných utkání. Mám totiž podezření, že Sparťanům paradoxně pomohlo, že hráli venku - tj. bez tlaku domácích fanoušků.
Nicméně, Sparta dnes vyhrála zcela zaslouženě a částečně tak vrátila kousek lesku poněkud ušmudlanému letenskému S.
Edit: sluší se podotknout, že i ostatní kluby nezklamaly. Především u Boleslavi čekal výsledek 0:1 na půdě francouzského mistra asi málokdo.
Nicméně, Sparta dnes vyhrála zcela zaslouženě a částečně tak vrátila kousek lesku poněkud ušmudlanému letenskému S.

Edit: sluší se podotknout, že i ostatní kluby nezklamaly. Především u Boleslavi čekal výsledek 0:1 na půdě francouzského mistra asi málokdo.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Takže suma sumárum:
Liberec-CZ Bělehrad 2:0 -Postupové šance velké
Slavia-Tottenham 0:1 -Postupové šance velmi teoretické
Hearts of Midlothian - Sparta 0:2 -Postupové šance velké
Marseille - Ml. Boleslav 1:0 -Postupové šance reálné
Artmedia - Espanyol Barcelona - 2:2 -Postupové šance malé
Ružomberok - Fc Bruggy - 0:1 -Postupové šance mizivé
Liberec-CZ Bělehrad 2:0 -Postupové šance velké
Slavia-Tottenham 0:1 -Postupové šance velmi teoretické
Hearts of Midlothian - Sparta 0:2 -Postupové šance velké
Marseille - Ml. Boleslav 1:0 -Postupové šance reálné
Artmedia - Espanyol Barcelona - 2:2 -Postupové šance malé
Ružomberok - Fc Bruggy - 0:1 -Postupové šance mizivé
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
Obávám se, že takto přijatelný výsledek je důsledkem toho, že Marseille nasadilo svůj B tým, ale jinak nemá MB byť jen sebemenší šanci na postup, neboť si to Marseille již v pohodě pohlídá.Geralt píše:Edit: sluší se podotknout, že i ostatní kluby nezklamaly. Především u Boleslavi čekal výsledek 0:1 na půdě francouzského mistra asi málokdo.
Lerek: Jak staromódní a primitivní, používat jako zbraň své tělo... *nabíjí brokovnici a míří k houfu vyjuchaných sparťanských fanoušků*
BTW: Jediný, kdo tipl alepoň jeden výsledek přesně jsem já, tak bych prosil nějaký silácký rank.

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Jenom KiselYachiko píše:Nejak sa mi zostavy zo zápasu Sparta - Hearts nepodarilo nájsť - hrlai včera za ňu aj nejakí Slováci?
http://www.sport.cz/09/57/68.html
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Bohužel máš asi pravdu, dlouhodobě se prosadil pouze Rado Zabavník. Ostatní již nic moc. karol Kisel zbyl už po HřebíkoviYachiko píše:Vyzerá to tak, že tie investície pravdepodobne na Grigov popud do slovenskej enklávy nebol dobrým nápadom...

Radoslav Zabavník - Jako jediný si našel stálé místo v základu. Hraje pravidelně a odvádí slušné a spolehlivé výkony na pravém kraji obrany.
Michal Hanek - Nejspíše se na něm podepsala smolná premiéra, kdy po jeho hrubce padl gól. Navíc mám pocit, že se ještě během sezóny zranil. Kromě toho měla Sparta velkou konkurenci na pozici stoppera (Homola, Řepka, Lukáš, Drobný).
Tomáš Kóňa - Mnoho toho nepředvedl. Na jeho pozici defenzivního záložníka může nastoupit jak Sivok tak Sylvestre (popř. ještě Hašek), proti nimž se Tomáš Kóňa prosadí stěží. Předpokládám, že bude buď střídat na koncích, eventuálně ho pošlou na hostování do Plzně či Jablonce, aby nasbíral potřebné zkušenosti.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak Ivánek to zase rozjede, těšíte se
?

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
České basketbalistky jsou ve čtvrtfinále
Napínavý zápas , vedení se přelévalo ze strany na stranu, ale naše holky nakonec zkušeně zápas dovedly do vítězného konce.
ČR-Rusko 85:83

Napínavý zápas , vedení se přelévalo ze strany na stranu, ale naše holky nakonec zkušeně zápas dovedly do vítězného konce.
ČR-Rusko 85:83
The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já se z té Sparty zblázním. 
Už rok je to s ní jak na houpačce - povedené utkání střídá propadák... A těch druhých je pohříchu víc. Po vyvedeném zápase na Hearts přišel zase pořádný sešup. Je pravda, že se dostala po přestávce aspoň do nějakých šancí (asi třech), ale ta hra... Neuvěřitelné kvantum nepřesností, přihrávek do autu, přetažených centrů, bezradných nahrávek do boku nebo do zadu... Sice bojovali, ale k čemu to bylo? Výsledek žádný...
Nu a ta základní sestava - nejhorší noční můra, útok (kopyto) Došek - (budižkničemu) Rezek. Proč hraje v základu hráč, který, běží-li sám na bránu, radši spadne než vystřelí? No, možná měl jen dostatek sebereflexe - když už se před tu naprosto prázdnou bránu později dostal, stejně ji netrefil. To ať pak radši padá - a nebo nejlépe vůbec nehraje. A na lavičce sedí Šimák, Matušovič, Lustrinelli (z letošních zápasů, co jsem viděl, nejlepší útočník - byť hrál taky pendrek) rovnou na tribuně, Sylvestre se motá na pravém křídle, které mu naprosto nesedne...
Udělal jsem si mezi učením pauzu na tenhle zápas, ale akorát mi pořádně hnul žlučí. FUJ!

Už rok je to s ní jak na houpačce - povedené utkání střídá propadák... A těch druhých je pohříchu víc. Po vyvedeném zápase na Hearts přišel zase pořádný sešup. Je pravda, že se dostala po přestávce aspoň do nějakých šancí (asi třech), ale ta hra... Neuvěřitelné kvantum nepřesností, přihrávek do autu, přetažených centrů, bezradných nahrávek do boku nebo do zadu... Sice bojovali, ale k čemu to bylo? Výsledek žádný...
Nu a ta základní sestava - nejhorší noční můra, útok (kopyto) Došek - (budižkničemu) Rezek. Proč hraje v základu hráč, který, běží-li sám na bránu, radši spadne než vystřelí? No, možná měl jen dostatek sebereflexe - když už se před tu naprosto prázdnou bránu později dostal, stejně ji netrefil. To ať pak radši padá - a nebo nejlépe vůbec nehraje. A na lavičce sedí Šimák, Matušovič, Lustrinelli (z letošních zápasů, co jsem viděl, nejlepší útočník - byť hrál taky pendrek) rovnou na tribuně, Sylvestre se motá na pravém křídle, které mu naprosto nesedne...
Udělal jsem si mezi učením pauzu na tenhle zápas, ale akorát mi pořádně hnul žlučí. FUJ!