Láska, sex a něžnosti
Ajantis: No to je diskutabilné... ja myslím ,že je možné, že zdroj bude zapierať, alebo tak podobne... prípadne nepovie celú pravdu...
Možno nebude chcieť, alebo sa bude dokonca hanbiť - nemyslela to tak ako povedala, takže takto nájde pravdu asi ťažko...
Možno nebude chcieť, alebo sa bude dokonca hanbiť - nemyslela to tak ako povedala, takže takto nájde pravdu asi ťažko...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Ja myslím, že v týchtol prípadoch je pre tých ohováraných väčšinou pravda stratená... mám vlastné skúsenosti...
Ale uznávam, že to je najpravdepodobnejšia ( aj keď teraz to je vskutku malá pravdepodobnosť ) možnosť, ako sa pravdu dozvedieť...
Ale uznávam, že to je najpravdepodobnejšia ( aj keď teraz to je vskutku malá pravdepodobnosť ) možnosť, ako sa pravdu dozvedieť...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Môžme to tak nazývať, ak ti to pomôže, ale rozdiel medzi kamarátstvom mužov a žien je strašne priepastný.Arthalion píše:Nuke: Preco si myslis, ze zeny nemaju najlepsie kamaratky ?
Nepohádal by som sa s kamošom len preto, že mi prebral babu, lebo ženské sú na každom rohu, ale dobrého kamaráta tak lahko nenájdeš. Howgh

Nuke: Isteze ze tam je velky rozdiel. Ja si vsak myslim, ze najlepsie kamaratky existuju. Ide len o sympatie.
Ehm, myslim si, ze dobry kamarat by tomu druheme neprebral babu. Teda, ak by boli naozaj dobri kamarati. Lebo pokusenie moze byt velke.
Nevera zien sa tiez velmi lisi od tej muzskej. Myslim si, ze vacsina zien je neverna, lebo ma konkretny dovod, zatial co muz vlezie do postele s hociktorou fifinou.
Ehm, myslim si, ze dobry kamarat by tomu druheme neprebral babu. Teda, ak by boli naozaj dobri kamarati. Lebo pokusenie moze byt velke.

Nevera zien sa tiez velmi lisi od tej muzskej. Myslim si, ze vacsina zien je neverna, lebo ma konkretny dovod, zatial co muz vlezie do postele s hociktorou fifinou.

Ja myslím, že diferencovať kamarátstva na mužské a ženské nie je dobre... je to úplne individuálne, nezáležiace na pohlaví ale skôr na povahe...
Videl som už aj také mužské kamarátsvo, ktoré malo typické rysy toho vami opisovaného ženského alebo naopak...
Videl som už aj také mužské kamarátsvo, ktoré malo typické rysy toho vami opisovaného ženského alebo naopak...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Tak to som mu asi moc nepomohol, čo ?Yachiko píše:Vyzerá to tak, že pre KOFi-ho íno... pôsobí to ako keby mu na tej dotyčnej stále veľmi záležalo...
Ja si tiež myslím, že najlepšie je si to vydiskutovať s dotyčnou dámou, ako sa spoliehať na nejaké kamošky

Ajantis : Som. Už sa stalo.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak, jsem to nesprávně pochopil
No, KOFimu se zjevně ve lži moc žít nechce, a mně by tedy takové přátelství také nevyhovovalo...
Ale já jsem si jist, že by mě má nejlepší kamarádka nikde nepomlouvala
No, KOFimu se zjevně ve lži moc žít nechce, a mně by tedy takové přátelství také nevyhovovalo...
Ale já jsem si jist, že by mě má nejlepší kamarádka nikde nepomlouvala

Naposledy upravil(a) Ajantis dne 29.10.2005 0:17, celkem upraveno 1 x.