Vampire: the Masquerade - Bloodlines

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět

Který z hratelných klanů máte nejraději?

Brujah
5
7%
Gangrel
4
5%
Malkavian
26
34%
Nosferatu
6
8%
Toreador
9
12%
Tremere
17
22%
Ventrue
9
12%

Celkem hlasů: 76

Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Dobrý, už stahuju... Na jiném serveru, co se prohlašoval za ,oficiální' měli jen 7.10
To je bordel! :-)
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
stavca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavca »

Carlos píše:Dobrý, už stahuju... Na jiném serveru, co se prohlašoval za ,oficiální' měli jen 7.10
To je bordel! :-)
Pomohlo ti to? Nebo furt ty samé problémy?
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Co se toho chození týká, tak žádná změna, ale už mi nevypadávaj funkční předměty.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Carlos píše:také už od začátku se mi stává, pokud jdu dlouhou ulicí a pustím ,vpřed' klávesu, postava suveréně běží dál
To se mi stávalo též. Většinou mi pomáhalo, když jsem během běhu stále trochu hýbal myší ze strany na stranu.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Jo, taky to dělám, ale jednodušší je vždycky na chvíli pustit běh. On se pak nestihne zaseknout.
Teď je to zatím v pořádku, ale když jsem musel proplout nějakými raourami v kanále a za mnou začala natahovat pumpa - prvotřídní frustrace. Ten můj idiot pořád plaval do zdi.

Mimochodem, jestli ještě hrajete, nestyďte se a ukažte své avatary - třeba poslední statistiky před koncem nebo tak.

Nevíte, kde se dají stáhnout nějaké fajn skiny? Mám jen ty z fileplanet, které nejsou nic moc.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire: the Masquerade - Bloodlines

Příspěvek od Carlos »

Chtěl bych tímto upozornit všechny, kteří měli podobné technické problémy jako já, že vyšel neoficiální patch 4.5 (http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sy ... exe&ref=ps). Tento patch téměř odstranil problémy s pohybem, vylepšil textury a o něco zmírnil HW nároky (kupodivu).
Hra běží, jak má, nepadá. Ovšem nefunkční v kombinaci s češtinou. Rozhodně doproučuju alespoň vyzkoušet.
Barsian
Sigilan

Příspěvek od Barsian »

aka je vasa najoblubenejsia lokacia: u mna to je jednoznacne Ocean Hotel.... super quest, prostredie... najma ten duch so sekerou (ten ma pekne vylakal) a dole v pracovni.... naozaj skvela lokacia

a este dobre bolo sidlo malkavianov a celkovo chinatown
Rudax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudax »

Nejoblíbenější lokace - prostě všechny. Už je to dost dlouho co jsem hru hrál (1*za upíra - tomu jak vypadá nejvíce jako člověk asi to bude Tremere, pak 3* za sexy upírku - Malkavianku). No tak nějaké ty lokace: ten hotel se strašidlem - nejednou jsem sebou z leknutí úplně cuknul při prvním hraní, pak nějaké ty lokace kde se nepřátele dají odstraněvat po jednom(lámáním vazu, podřezávání...) - nádraží, ten dům plný jakýchsi agresivních zmutovaných lidí, pak ty lokace kde jsou ty malé rychlé masožravé potvory(především v těch stokách), pak si ještě vspomínám na tu vilu která je obsazena samými ganstery - díky vysoké odolnosti jsem mohl všechny lehce odstranit útokem z blízka, jen ty na střeše jsem si sestřelil. :twisted:
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Žádná není nejoblíbenější. Pokud to vztáhnu na spojitost s úkoly, tak nejvíc mě bavily:
1) Ocean Hotel, ale jen při první hraním, pak už jsem věděl o co jde.
2) Vybíjení mafiánů v centru.
3) Nemocnice v centru - nápaditá lokace, ale hloupý úkol.
4) Úkol spojený s morem a lokace starého domu se zombie nájemníky i kanál s vrahounem.
5) Souboj s vlkodlakem - krásné efekty v lokaci a vzrůstající napětí s každou uběhnutou vteřinou, skutečnost, že ho nemůžu zabít konvenčními prostředky.
6) Lov na Tsimitze (myslím, že se to tak píše), závěrečná lokace - krvavý bazének.
Rudax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Rudax »

Carlos píše:Žádná není nejoblíbenější. Pokud to vztáhnu na spojitost s úkoly, tak nejvíc mě bavily:
5) Souboj s vlkodlakem - krásné efekty v lokaci a vzrůstající napětí s každou uběhnutou vteřinou, skutečnost, že ho nemůžu zabít konvenčními prostředky.
Tak na to jsem málem zapoměl - vážně super. Vzpomínám si že se mi ho hned (když jsem to hrál poprvé) podařilo celkem snadno zabít (nálák z venku a - pak zavřít ty ocelové dveře - aby se skřípnul). :lol:
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Mě se to podařilo asi až při osmém zahrání. Pořád jsem nevěděl jak nato. Popravdě, dodnes nevím, jak se mi to podařilo :-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Nedávno jsem začal hrát a mnoho lokací jsem tedy zatím neprošel, ale Ocean Hotel je rozhodně velice atmosférické místo - jen je škoda slabšího závěru questu v této lokaci... nemyslím přímo souboj se sekerníkem, ale například dialog s některým duchem nebo něco podobného. Prosté "drapnu náhrdelník a zdrhám" je poněkud... neuspokojující (tedy, doufám že jsem nic neminul :-))

Osobně se mi ale zatím nejvíc líbí Asylum - velmi příjemný klub s ještě příjemnějšími návštěvnicemi a k tomu ty majitelky... 8-)
Rudax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudax »

AlieN píše: Osobně se mi ale zatím nejvíc líbí Asylum - velmi příjemný klub s ještě příjemnějšími návštěvnicemi a k tomu ty majitelky... 8-)
Spíše jedna šílená majitelka. :lol: :lol: :lol: také moje oblíbeňkyně :-D
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Po skoro měsíční pauze (zkoušky...) dohráno - po dlouhé době hra u které jsem vydržel nonstop nejednu noc, zejména díky vynikajícímu prostředí a NPC charakterům. Bugy se mi naštěstí vcelku vyhýbaly - kromě několika pádů hry a několika málo nutným reloadům jsem si všiml jen upírů střílejících skrz zeď v sídle Sabbatu (mimochodem asi nejpitomější lokace vůbec). Akční pasáže jsou, hlavně ke konci, dost nudné, ale nepřevažují nad těmi "adventurními", takže jsem na ně zas tak moc nenadával.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Jak je ta hra dlouhá a má více konců (příp. jak moc se liší)?
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“