1. internacionální Sigil sraz ;o))

Známý též jako PISS.

Moderátor: yenn

Zamčeno
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Neferit píše:jj, jednak ubytování, jednak i místo, kam by se dalo v případě potřeby vypadnout - takže zjistit co nejvíc o Přerovu
hmm, a kdo tam bydlí blízko a zjistí to? :think: :-D
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Na mě se moc nedívej, sice od Přerova nebydlím nijak daleko (je to asi 30 kilásků), ale pochybuju, že se mi podaří přesvědčit někoho z rodiny, aby mě tam odvezl a ještě se mnou běhal po Přerovu a zjišťoval informace se mnou (sama tam nepojedu).
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Neferit: ono to je tak daleko? Já myslel, že je to blíž (ani nevíš, o něčem poblíž Přerova - kampu etc.?), no škoda, tak si tedy beru do rukou kružítko a už se na tebe dívat nebudu ;-) . Ještě než bodnu - je tu někdo jiný, kdo by se po těch informacích podíval?
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

No přece KOFI a Ajantis. ;-)
A nakonec všeobsažný infernet.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jo, já bydlím docela blízko, ale popravdě mám teď (a další měsíc) trochu jiné starosti ;-) , takže leda potom...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Tokkar píše:No přece KOFI a Ajantis. ;-)
Jj - myslím, že někdo ze třídy je z (okolí) Přerova, tož se poptám.. 8-)
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Co je to ten workshop? :oops:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Firkraag: viz. první strana - Vlasákův post.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Možná to bude dost závislé na výsledku hlasování - pokud vyhrají Velikonoce, bude to chtít jednat co nejdříve - ale celkově pro pořádek...

Jediné nejhmatatelnější a dopravně přijatelné místo tu zatím nadhodil pouze KOFi.

Nemá cenu nad tímhle spekulovat příliš dlouho, pakliže nic nevymyslíme hned, tak pak asi těžko za měsíc, dva, a tak.

Dejme tomu do začátku olympiády (10.2.) tu bude možnost nadhazovat vlastní lokalita a místa ubytování. Pak se dá čára, sebere se to nadhozené, zaspekuluje se, kde by akce mohla být lokalitně (zatím se jeví, a tak bvy by to mělo zůstata, osa Ostrava - Olomouc - Brno s prioritou směrem k Brnu), přidají se generická ubytovací kapacity nalezené ve vyhledávačích a něco se vybere.

Pakliže tedy chcete uspořádat v kempu, penzionu, chatě, hotelu, který znáte a s kterým máte zkušenosti, udělejte to do olympiády. Pak už se mašinérie rozběhne a na další návrhy zřetel být moc brán nebude - leda v případě nějakého jó geniálního návrhu - který by se tu ale za tu dobu už beztak objevil ;-)

V souvislosti s tím dvě další hlasování...

Jedno o lokalitě - Ostrava / Olomoucko, Prostějovsko, Přerovsko / Brno... co by se nejlépe zamlouvalo... Upozorňuji, že jde spíše o orientační hlasování použité zejména v případě, že se tu nesejdou návrhy konktrétních místa bude se muset rozhodovat "od stolu" ;-)

A druhé o tom, v čem asi vůbec by se sraz konat měl... stan / kemp / chatka / ubytovna / pension... Tohle bude taky dobré vědět ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Jinak ještě finální noticka ;-)

Sraz určitě někdy (v jedné ze čtyřech možností) někde (v jedné ze čtyřech možností ;-) ) BUDE. Teď je pouze otázkou, jak se nám většinově podaří najít společnou řeč...

To jen tak, abych rozehnal pozůstatky spekulativní atmosféry ;-) Poměrně dost lidí se totiž vyjádřilo ve smyslu, že jsou ochotni přijet téměř kdykoli kamkoli, takže je téměř jisté, že někde se prostě sejdou, děj se co děj ;-)

Obrázek
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

:applause: výtečně - takže jedna z nejhlavnějších 'neznámých' již vyřešena jest. Osobně bych nebyl vůbec proti tam vyrazit už v pátek, jelikož cetovat tam v sobotu - tak je půlka dne v háji a takhle se po cestě ještě vyspím a v sobotu budu čilý jak ryba... (tedy snad :lol:)
Jinak termín vyhovuje. (možná si ještě v pátek 28 vezmu dovolenou :twisted:)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Frosty: jj, právě skrz to cestování by bylo lepší přicestovat už v pátek - sobota a neděle tak budou zcela volné dny 8-)

Obrázek
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Rozhodně počítám se PÁTEČNÍM startem.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Frosty: pozn. bokem.... moje zkušenost je, že v pátek se většinou odbydou ty největší pařby :) (ale tohle klidně někdo smažte)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

No, tak vzhledem k plánům, které už se mnou mají jiné osoby i kdyby sraz začínal v pátek, tak bych mohla přijet nejspíš až v tu sobotu - včera mi učitelka v houslích oznámila, že 28.4. budeme mít třídní besídku ( :boohoo: ) a zavalila mě množstvím not, ze kterého se budu jenom velice obtížně vyhrabávat :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Zamčeno

Zpět na „Pravidelný internacionální sigilský sraz“