hmm, a kdo tam bydlí blízko a zjistí to?Neferit píše:jj, jednak ubytování, jednak i místo, kam by se dalo v případě potřeby vypadnout - takže zjistit co nejvíc o Přerovu
1. internacionální Sigil sraz ;o))
Moderátor: yenn
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Na mě se moc nedívej, sice od Přerova nebydlím nijak daleko (je to asi 30 kilásků), ale pochybuju, že se mi podaří přesvědčit někoho z rodiny, aby mě tam odvezl a ještě se mnou běhal po Přerovu a zjišťoval informace se mnou (sama tam nepojedu).
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Možná to bude dost závislé na výsledku hlasování - pokud vyhrají Velikonoce, bude to chtít jednat co nejdříve - ale celkově pro pořádek...
Jediné nejhmatatelnější a dopravně přijatelné místo tu zatím nadhodil pouze KOFi.
Nemá cenu nad tímhle spekulovat příliš dlouho, pakliže nic nevymyslíme hned, tak pak asi těžko za měsíc, dva, a tak.
Dejme tomu do začátku olympiády (10.2.) tu bude možnost nadhazovat vlastní lokalita a místa ubytování. Pak se dá čára, sebere se to nadhozené, zaspekuluje se, kde by akce mohla být lokalitně (zatím se jeví, a tak bvy by to mělo zůstata, osa Ostrava - Olomouc - Brno s prioritou směrem k Brnu), přidají se generická ubytovací kapacity nalezené ve vyhledávačích a něco se vybere.
Pakliže tedy chcete uspořádat v kempu, penzionu, chatě, hotelu, který znáte a s kterým máte zkušenosti, udělejte to do olympiády. Pak už se mašinérie rozběhne a na další návrhy zřetel být moc brán nebude - leda v případě nějakého jó geniálního návrhu - který by se tu ale za tu dobu už beztak objevil
V souvislosti s tím dvě další hlasování...
Jedno o lokalitě - Ostrava / Olomoucko, Prostějovsko, Přerovsko / Brno... co by se nejlépe zamlouvalo... Upozorňuji, že jde spíše o orientační hlasování použité zejména v případě, že se tu nesejdou návrhy konktrétních místa bude se muset rozhodovat "od stolu"
A druhé o tom, v čem asi vůbec by se sraz konat měl... stan / kemp / chatka / ubytovna / pension... Tohle bude taky dobré vědět
Jediné nejhmatatelnější a dopravně přijatelné místo tu zatím nadhodil pouze KOFi.
Nemá cenu nad tímhle spekulovat příliš dlouho, pakliže nic nevymyslíme hned, tak pak asi těžko za měsíc, dva, a tak.
Dejme tomu do začátku olympiády (10.2.) tu bude možnost nadhazovat vlastní lokalita a místa ubytování. Pak se dá čára, sebere se to nadhozené, zaspekuluje se, kde by akce mohla být lokalitně (zatím se jeví, a tak bvy by to mělo zůstata, osa Ostrava - Olomouc - Brno s prioritou směrem k Brnu), přidají se generická ubytovací kapacity nalezené ve vyhledávačích a něco se vybere.
Pakliže tedy chcete uspořádat v kempu, penzionu, chatě, hotelu, který znáte a s kterým máte zkušenosti, udělejte to do olympiády. Pak už se mašinérie rozběhne a na další návrhy zřetel být moc brán nebude - leda v případě nějakého jó geniálního návrhu - který by se tu ale za tu dobu už beztak objevil
V souvislosti s tím dvě další hlasování...
Jedno o lokalitě - Ostrava / Olomoucko, Prostějovsko, Přerovsko / Brno... co by se nejlépe zamlouvalo... Upozorňuji, že jde spíše o orientační hlasování použité zejména v případě, že se tu nesejdou návrhy konktrétních místa bude se muset rozhodovat "od stolu"
A druhé o tom, v čem asi vůbec by se sraz konat měl... stan / kemp / chatka / ubytovna / pension... Tohle bude taky dobré vědět
Jinak ještě finální noticka 
Sraz určitě někdy (v jedné ze čtyřech možností) někde (v jedné ze čtyřech možností
) BUDE. Teď je pouze otázkou, jak se nám většinově podaří najít společnou řeč...
To jen tak, abych rozehnal pozůstatky spekulativní atmosféry
Poměrně dost lidí se totiž vyjádřilo ve smyslu, že jsou ochotni přijet téměř kdykoli kamkoli, takže je téměř jisté, že někde se prostě sejdou, děj se co děj 
Sraz určitě někdy (v jedné ze čtyřech možností) někde (v jedné ze čtyřech možností
To jen tak, abych rozehnal pozůstatky spekulativní atmosféry
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jinak termín vyhovuje. (možná si ještě v pátek 28 vezmu dovolenou
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
No, tak vzhledem k plánům, které už se mnou mají jiné osoby i kdyby sraz začínal v pátek, tak bych mohla přijet nejspíš až v tu sobotu - včera mi učitelka v houslích oznámila, že 28.4. budeme mít třídní besídku (
) a zavalila mě množstvím not, ze kterého se budu jenom velice obtížně vyhrabávat 
http://gh.ffshrine.org?r=23256