Taktika a souboje v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Zamčeno
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Za splnění questu každý 90 000.
buton

Příspěvek od buton »

Raizen píše:zkus si pročíst poznámky co najdeš :-D ……….na každou jeho formu působí něco jinýho
No ano na ty ostatní potvory sem to stěch popisků vyčetl,ale na tuhle se nějak nechytám.
buton

Příspěvek od buton »

Tak sem se dozvěděl že na Barevného Démona platí kouzla podle toho v co se promnění a dokonce sem se dozvěděl že ho někdo i jenom umlátil.
Tak nevím, ale skoušel sem vše a pořád má navrh. poraď temi včem dělám chybu. Dík..
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

buton píše:Tak sem se dozvěděl že na Barevného Démona platí kouzla podle toho v co se promnění a dokonce sem se dozvěděl že ho někdo i jenom umlátil.
Tak nevím, ale skoušel sem vše a pořád má navrh. poraď temi včem dělám chybu. Dík..
Já ho umlátil, protože mě skoro nestrefoval, takže jsem ho upižlal těmi zbraněmi, co dávají i jiný než fyzický damage (Flail of Ages). Ale pokud máš dobrého mága (umí hodně kouzel), tak namemoruj kouzla, co ohní, tráví, studí, bleskaj a podle formy ho s nimi ustřílej.
Žralok, který štěká, nekouše.
buton

Příspěvek od buton »

drake127 píše:
buton píše:Tak sem se dozvěděl že na Barevného Démona platí kouzla podle toho v co se promnění a dokonce sem se dozvěděl že ho někdo i jenom umlátil.
Já ho umlátil, protože mě skoro nestrefoval, takže jsem ho upižlal těmi zbraněmi, co dávají i jiný než fyzický damage (Flail of Ages). Ale pokud máš dobrého mága (umí hodně kouzel), tak namemoruj kouzla, co ohní, tráví, studí, bleskaj a podle formy ho s nimi ustřílej.
Nu budu muset něco vymyslet ale asi sem skusil všechno možná že se tam vrátím až budu o něco silnější:-) Ještě sem se chtěl zeptat dá se zjistit kolik má jaká koli příšera (protivník) životů? A nemyslím tím když na něj najedu kurzorem stisknu Tab. to semi zobrazí akorát popisek že je buď nezraněn , zraněn, skoro mrtev nebo tak nějak.Jinak díky za rady .
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

buton: Nedá. Narozdíl od Falloutu tu není perk Awareness ;-) Bohužel :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
buton

Příspěvek od buton »

sevencreature píše:buton: Nedá. Narozdíl od Falloutu tu není perk Awareness ;-) Bohužel :-)
A to je škoda :-D

Tak sem ho konečně dostal. A přitom sem ho dostal cca za 3 kola a mí družině neubral ani kousek životů. Počkal sem si až se promnění v Led.Golema, a potom sem ho zasipal ohnivímy kouzli a bylo.a přitom to vypadalo že sním nehnu.Sakra sem zvědavej až narazím na silnějšího protivníka :-D
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

buton píše:Chtěl bych se zeptat plním ukol Strarážcovou Tvrz, a sem ve druhém patře . A můj problém je vtom že nemohu zničit Barevného démona (toje ta potvora co je zavřená a slibuje když ji pustím že mi pomůže ,ale nakonec na mně zautočí) né a né ji zničit.
jj, barevnak je odcela svinka, ja sem ho daval neustalyma virivejma utokama. ale zalezi jakou mas grupu. urcite bojovnikama ho rubej virivejma utokama a vyvolej nejakou du devu, golema, elemenala, co pude. nema nejak moc odolnosti nebo utok, je to proste na vydrz. jo a priprav si hafo flasek. z kouzel by na nej melo jit asi podle jeho podoby.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

buton píše:Sakra sem zvědavej až narazím na silnějšího protivníka :-D
Na toho narazíš celkem brzo... :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

celkem i na toho nejsinejsiho... vsadim se ze ho nedas:) (ono vlastne nemusis a spravne bys ani nemel, ale ten pocit.... :twisted: )
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
buton

Příspěvek od buton »

No tak lidi nestrašte sem si chtěl trochu odpočinout načerpat sil a oni se na mně chystají v tomto qvestu těžší protivníci? :lol:
buton

Příspěvek od buton »

Ve 3 patře sem narazil na típka jménem Aesgareth (hráč) tak sem si sním zahrál a 2x sem vyhrál. Sem si řekl no problem,ale náhodou sem se podíval jak je na tom moje postava a ze síly 19 je síla 5 .copak se stalo?
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

buton píše:Ve 3 patře sem narazil na típka jménem Aesgareth (hráč) tak sem si sním zahrál a 2x sem vyhrál. Sem si řekl no problem,ale náhodou sem se podíval jak je na tom moje postava a ze síly 19 je síla 5 .copak se stalo?
V rámci hry jsi vytáhl kartu, která ti nějak snížila sílu. Pokud si dobře pamatuju, tak by to nemělo být nic, co by nevyřešilo kouzlíčko "Zruš kletbu" ;-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Raizen
Sigilan

Příspěvek od Raizen »

Jj, sem měl podobnej problem…to je ten Balíček mnoha možností nebo tak nějak(takový karty)….mě to ale časem přešlo, nevim jestli to vůbec jde ztrati natrvalo, můžeš zkusit na sebe zakouzlit obnovu a nebo jak psala Neferit...
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Tu máte aspoň dôkaz, že gamblerstvo je fakt životu nebezpečné. :lol: :lol: :lol:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Zamčeno

Zpět na „Baldur's Gate I & II“