Seriály

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Už jsem to tu opakoval nevím kolikrát, ale zase jsem na něj narazil - takže IMO nejlepší kriminální seriál co znám:

http://www.imdb.com/title/tt0106028/

Naprosto perfektní seriál :-P

Heh, s hodnocením na imdb nemůžu než souhlasit :mrgreen:

P.S. Dalších pár DVD (v HD se to asi neobjeví :cry: ), které stojí za to si koupit.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

sevencreature: souhlas, seriál Homicide: Life on the Street mě taky dost bavil, kvůli němu jsem se naučila ponocovat. Dávali ho před nějakým časem na Nově, Nova se obávala, že by si pokazila špatnou pověst a proto ho vysílala až tak pozdě v noci.:-) Šance, že by ho někdy opakovali, je asi mizivá, že? :-(
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Taky myslím :-( Jediný důvod, proč jsem neviděl poslední série je kvůli škole... Ale o prázdninách jsem tehdy taky začal pravidelně ponocovat :-P :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

neříkej mi, že jsi neviděl poslední díl? Ten mě přimrazil do křesla. Na tomhle seriálu bylo nejlepší, že tu nebyli žádní superdetektivové, kteří vždycky všechno vyřešili.
(anonym?)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ne, ani poslední díl sedmé série ani film :-? Ale jednou se k tomu snad dostanu :-P
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

to já zas ani nevím, že by nějaký film byl...Nebo, že bych to u toho, jak dávali vždy dva díly najednou, nepostřehla? :think:
(anonym?)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ještě je tu jakási "závěrečná episoda" - film:

http://www.imdb.com/title/tt0226771/
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Tak jsem dnes poprvé shlédl Poslední sezonu. A i z jednoho dílu si troufám tvrdit, že z tohohle nic moc nevznikne.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Adieu píše:Tak jsem dnes poprvé shlédl Poslední sezonu. A i z jednoho dílu si troufám tvrdit, že z tohohle nic moc nevznikne.
Tento pocit jsem nabyl už z TV upoutávky, kterou jsem nějak náhodou zahlédl. Bylo mi u ní trapně za všechny zúčastněné i za ty, kteří to budou sledovat.

Tak mě napadá, že jsem ještě neviděl byť trochu kvalitní seriál/film, v němž by podstatnou roli hrál sport. :think:
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Poslední Skaut :D
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Ajantis píše:Tak mě napadá, že jsem ještě neviděl byť trochu kvalitní seriál/film, v němž by podstatnou roli hrál sport. :think:
Big Lebowski :mrgreen:
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Ajantis píše:
Adieu píše:Tak jsem dnes poprvé shlédl Poslední sezonu. A i z jednoho dílu si troufám tvrdit, že z tohohle nic moc nevznikne.
Tento pocit jsem nabyl už z TV upoutávky, kterou jsem nějak náhodou zahlédl. Bylo mi u ní trapně za všechny zúčastněné i za ty, kteří to budou sledovat.
Ano, mohu potvrdit, že upoutávka nebyla výjimečně lživá, ale věrně vypověděla vše o kvalitě seriálu.
Ajantis píše: Tak mě napadá, že jsem ještě neviděl byť trochu kvalitní seriál/film, v němž by podstatnou roli hrál sport. :think:
Rocky IV
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Ajantis píše:
Tak mě napadá, že jsem ještě neviděl byť trochu kvalitní seriál/film, v němž by podstatnou roli hrál sport. :think:
Shaolin Soccer... :twisted:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Heh. Zrovna jsem viděl díl South Parku, kde se odehrával souboj nebe a pekla s Kennym v hlavní roli. Imperátorova hláška: "použiju republikány" mě poslala pod stůl. :-D
Vůbec ty poslední řady mi přijdou o dost vtipnější. Téměř vždy mají svůj nápad a nejde už jen o přehlídku sprostých slov. 8-)
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“