1 vyprošťovací a několik dalších udržovacích a večer znovuCalvera píše:Nejlepší na kocovinu je dát si ráno lahváče. TO se krásně uvolní hlava, pak si dát ještě jednoho, dva a jsem zase v tom
Oblíbené nápoje
Moderátoři: Sadako, sevencreature
To já už taky ne..ale bývaly časy :) poslední lok alkoholu jsem měl nedobrovolně koncem května.. .a ne, že by mi tak chyběl, ale chuť na pivko je :) jinak docela zajímavé pití je absint, tím jsme obvykle zakončovali na výšce návrat z hospody, dokud ho měl kámoš v ledničce.. a jedny prázdniny jsme docela ujížděli na bavoráku.. dostal jsem od kámoše za pomoc s projektama třílitrovku ferneta, tak jediné, co stálo za to zajít do obchodu, byl tonic :)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: No pokud takhle týden držíš pivní dietu, tak moc neshodíš 
Jinak můj největší problém je ten, že když se kalí takhle dlouhodobě a moc se u toho nespí, tak mám brutální halucinace, nedokážu se potom už opít (další alkohol způsobuje jen to, že se cítím jako člověk) a nakonec, když to skončí a přijde detoxikační období, tak je to peklo
Ale byly to prima akce 
Jinak můj největší problém je ten, že když se kalí takhle dlouhodobě a moc se u toho nespí, tak mám brutální halucinace, nedokážu se potom už opít (další alkohol způsobuje jen to, že se cítím jako člověk) a nakonec, když to skončí a přijde detoxikační období, tak je to peklo
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Zajimavy, ja ranni kocovinou skoro vubec netrpim. At jsem predhozi den vyvadel cokoliv, tak jsem pak schopen vcelku bez problemu fungovat. Zato dost trpim na okna, coz je snad jeste horsi. Ze je vam rano blbe, to nikoho nezajima, ale ze si z cely akce pamatujete jen prvnich par hodin, to pobavi skoro kazdyho
.
And now for something completely different!
To koleso je ovšem DOST podstatný rozdílAnthrax píše:Rozdíly: pil pivo a hulení šlo dokola.
AD multiple pařby
...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.