Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

Vlasák píše:(Anebo by to vše bylo tím, že jde o individuální sporty, u nichž není rozhodnuto do posledního okamžiku?).
no jasně, ten fotbal byl už vod začátku cinknutej :twisted:
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Dnes to vidím na výhru Italů 2:1 v prodloužení (1:1 po 90'), ale nevsadil bych si na to, ono tohle MS je na sázení dost podivné.
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Vlasák: máš pravdu, především na ten snooker už se těším jako malý kluk. Doufám, že Ronnie O'Sullivan bude mít formu a chuť, to pak bude teprve zážitek.

Jedinný zápas, který se mi na MS opravdu líbil, bylo utkání Anglie - Švédsko. Asi je to jen subjektivní pocit, neboť mám rád ostrovní fotbal, ale u mě to byl bezkonkurenčně ten nejlepší zápas na MS. Žádné nahrané pády, zákeřné fauly, žalování nebo zdržování. Hlavně v druhém poločase na hráčích bylo vidět jak se ve fotbale bojuje do poslední vteřiny. Škoda, že takhle nehraje většina mužstev.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

SiNuHeT píše:Dnes to vidím na výhru Italů 2:1 v prodloužení (1:1 po 90'), ale nevsadil bych si na to, ono tohle MS je na sázení dost podivné.
Zatím mi přijde, že Italové hrají lépe. Hlavně Henry není moc vidět, což je škoda... :-(
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

fašistická ITÁLIE!!!!88 jednoduché a zasloužené vítězství týmu složeného z bílých evropanů! negři do afriky!!! :twisted: :twisted: :!:
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Balhopřání Itálii, byla o píď lepší.

Jinak, Zidane zakončil kariéru opravdu elegantně ;-)
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Lerek píše:fašistická ITÁLIE!!!!88 jednoduché a zasloužené vítězství týmu složeného z bílých evropanů! negři do afriky!!! :twisted: :twisted: :!:
Lereku, Lereku... :evil:
Leaping over the gully
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Itálie že byla lepší? Nevím, nevím. Přišlo mi to, jako že opět vyhrála taktika nad krásou a tvořivým útokem, což rozhodně není ku prospěchu fotbalu.
Lerek: Nyní mi nezbývá než freneticky opakovat: SMRT, BAN, SMRT, BAN!!! :twisted:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Adieu:Netvrdím že to byl pěkný zápas, naopak byla to nuda, ale Italové se mi zdáli o kousililínek lepší.
Leaping over the gully
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Mně i hra Francie přišla lepší, obzvlášť v druhém poločase se přes italskou obranu dostávali frantíci docela často. Škoda že to nedovedli zužitkovat a vyhrál tým simulantů a primadon.
Ad Zizou - NÁDHERNÁ hlava! Ta měla bejt za 2 góly. :lol: Mám pocit že hlavičku Zidane už jednou někomu dal, ale navíc přesně do hlavy... :think:
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Adieu píše:Ad Zizou - NÁDHERNÁ hlava! Ta měla bejt za 2 góly. :lol: Mám pocit že hlavičku Zidane už jednou někomu dal, ale navíc přesně do hlavy... :think:
A takový člověk nosí kapitánskou pásku. Fotbalový důchod mu bude jenom slušet... :-?

P.S. Asi se zase budeme muset v týmu poradit, co s Lerekem. Sice na nikoho nezaútočil hlavou (nakonec hlava je evidentně jeho slabá stránka), ale... :twisted:
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Jab: Docela by mě zajímalo, co to muselo bejt za urážku, že to Zidana tak nas**lo, přeci jen ho považuju za jednoho z těch inteligentních fotbalistů...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Zidane - když si dobře prohlédnete záběry, tak to vypadá, že na něj Matterazzi plivnul! Navíc nejen tento Taloš, ale i řada dalších Zidanovi naložila hodněkrát pěknejch modřin, takže červená jasná, ovšem rovněž jí měl dostat Matterazzi a Buffon za nesportovní chování. Navíc nechápu, jak mohl něco poradit asistentn hlavnímu sudímu, když sám nic neviděl! Kdyby něco viděl, musel by sám od sebe signalizovat faul praporkem, což se nestalo.

Celkově finále nebylo nekoukatelné, ale Italové si za předvedený výkon na celém turnaji titul prostě nezaslouží. Navíc mne nenaúadá zápas, kde by jim rozhodčí nepomohl.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Geralt píše:Vlasák: máš pravdu, především na ten snooker už se těším jako malý kluk. Doufám, že Ronnie O'Sullivan bude mít formu a chuť, to pak bude teprve zážitek.
je fakt, že má O'Sullivan formu, chuť a náladu, tak obstará jak hru, tak šou :-P

ad Vallun: toho plivance jsem si v záběrech nevšimnul. Ale i tak to není adekvátní. V tomhle mě spíš zklamal Figo se svou hlavičkou, u Zidana se člověk s podobným raplováním už párkrát setkal (koneckonců i letos, kdy měl údajně ve vzteku prokopnout dveře od šatny).

Každopádně jsem včera po prvním poločase věřil, že aspoň to finále bude mít pořádná grády... a ono nakonec nic moc. Aspoň, že ty penalty, když už nic ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vallun: Asistenta na to upozornil čtvrtý rozhodčí. Ten to buď sám viděl, nebo se na to podíval na videu - více zde.
Ať to bylo jak bylo, posloužilo to dobré věci. Plivnutí jsem v TV neviděl a ani nikde jinde jsem podobnou zmínku nezahlédl.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“