Noční thread
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Přežila jsem luxusní bouřku. Bohužel, už je pryč, byla opravdu krásná.
Jinak - dohrány dvě mise v Tacicsu
- rozepsána jedna blbost
- a snaha o dokončení Viconie (ale ta asi moc úspěšná nebude).
Prý se po dnešní noc mají zase prodlužovat noci a zkracovat dny. Doufám, že je to pravda. Už mě ta vedra, svítání ve čtyři a západ slunce v devět večer, pěkně štvou.
Jinak - dohrány dvě mise v Tacicsu
- rozepsána jedna blbost
- a snaha o dokončení Viconie (ale ta asi moc úspěšná nebude).
Prý se po dnešní noc mají zase prodlužovat noci a zkracovat dny. Doufám, že je to pravda. Už mě ta vedra, svítání ve čtyři a západ slunce v devět večer, pěkně štvou.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To by mě zajímalo, jestli byla tak luxusní jako ta naše. Tj. když uhodil blesk, měl jsem dojem, že vidím kosti ve svých končetinách a hřmění (které probíhalo současně) způsobovalo dočasné ohluchnutí. Nebýt toho, že jsem se opravdu potřeboval vyspat (a taky něco dotáhnout - tj. aby vydržela elektřina), tak by to bylo super.Vampiria píše:Přežila jsem luxusní bouřku. Bohužel, už je pryč, byla opravdu krásná.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ani ne, tady u nás cosi málo popršelo jen kolem páté ráno a jinak nic...přitom v tv mumlali cosi o povodních a obrovských přívalových deštěch, bouřkách a tak....ptám se, kde?AlieN píše:Zajímavé, všichni kolem mluví o nějaké bouřce (na netu i tady kolem mě) a já si přitom včera žádné nevšiml. Asi mám moc tvrdý spánek

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
nesmíš brát ty pisoáry v tv vážně, určitě kecajSirine píše:Ani ne, tady u nás cosi málo popršelo jen kolem páté ráno a jinak nic...přitom v tv mumlali cosi o povodních a obrovských přívalových deštěch, bouřkách a tak....ptám se, kde?AlieN píše:Zajímavé, všichni kolem mluví o nějaké bouřce (na netu i tady kolem mě) a já si přitom včera žádné nevšiml. Asi mám moc tvrdý spánek
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sedmibestie: Jawohl, tak nějaká podobná byla i tady. Já jsem spát šla až někdy v šest ráno, tak jsem si to náležitě užila.
Povodně tu nebyly, ale pršelo, bleskovalo i burácelo slušně, to zase ano...povodně jsou imho buď nafouknuté, nebo z krajin kde to ještě od začátku pseudojara nevyschlo.
Povodně tu nebyly, ale pršelo, bleskovalo i burácelo slušně, to zase ano...povodně jsou imho buď nafouknuté, nebo z krajin kde to ještě od začátku pseudojara nevyschlo.
Naposledy upravil(a) Sadako dne 22.6.2006 22:01, celkem upraveno 1 x.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tě probudí v 6 ráno dělníci, tak bouřka, která tu včera v noci byla, by odvedla téměř jistě stejnou práciAlieN píše:Zajímavé, všichni kolem mluví o nějaké bouřce (na netu i tady kolem mě) a já si přitom včera žádné nevšiml. Asi mám moc tvrdý spánek

Po prvním zahřmění (takové jsem už drahně let neslyšel) se komplet celé sídliště rzhoukalo a rozblikalo - taková menší 'auto-alarm-party'

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Zdá se, že dnešní noc na Sigilu patří opravdu jen mně.
Svedl jsem půlhodinový infarktový souboj s obrovským hmyzákem, který už ale teď leží mrtvý u postele a já si můžu konečně oddechnout.
Nainstaloval jsem The Longest Journey a jal se pustit do psaní a poslouchání hudby.
A za oknem už vychází slunce .
Svedl jsem půlhodinový infarktový souboj s obrovským hmyzákem, který už ale teď leží mrtvý u postele a já si můžu konečně oddechnout.
Nainstaloval jsem The Longest Journey a jal se pustit do psaní a poslouchání hudby.
A za oknem už vychází slunce .

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Bodejť by ne, když tady se slavilo, tj. jsem byla komp-out...ale dnešní noc je hezká. Prší. Jen mě štve, že si nemohu otevřít okno, jelikož mi sem leze insekt
A instantní nudle s chilli omáčkou. Překvapivě dobré.

A instantní nudle s chilli omáčkou. Překvapivě dobré.