Jab píše:Still Life. A první díl se jmenoval Post Mortem.
Děkuji mnohokráte - toť přesně ono
btw - díky těmto znalostem předpokládám, že jsi dotyčné hry hrál, tak se ještě zeptám na jejich kvalitu, a zda by jsi je doporučil člověku, který adventuru viděl max. z vlaku
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Post Mortem jsem nehrála a myslela jsem, že je to česká adventura, v kterémžto případě mi hlava nebrala, že by mohla být nějak výrazně kvalitní záležitost (když si tak vzpomenu na cs. adventury, které znám...), ale jak vidím, tak jsem se mýlila.
Já si budu ještě chvíli hrát Fallout 2 a pak půjdu spát...
Naposledy upravil(a) Sadako dne 12.7.2006 1:55, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: Post Mortem opravdu nejni česká hra.
Navíc myslím, že čeští vývojáři již nejednou dokázali, že je přebytečný despekt vůči nim neopodstatněný.
Ajantis: Ve spoustě žánrů jistě, ale opravdu kvalitní českou adventuru jsem ještě nepotkala (něco ve stylu např. TLJ, GK, I have no..., Myst 3...), možná mi jen něco uniklo, přece jen nové hry moc nehraju.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: Nebudu mluvit z vlastní zkušenosti, bo jsem v žánru adventur zatím nováček, ale Posel smrti (přes 3 roky starý) snad ve všech recenzích dostal kolem 90ti procent a sklidil nemálo pochval, což už snad něco znamená. A i to jeho pokračování prý nebylo špatné.
Ajantis: Jak jsem psala - možná mi něco uniklo, jelikož se o nové hry moc nezajímám.
A bylo i nějaké kvalitní české RPG?
Ajantis píše:Vampiria: Nebudu mluvit z vlastní zkušenosti, bo jsem v žánru adventur zatím nováček, ale Posel smrti (přes 3 roky starý) snad ve všech recenzích dostal kolem 90ti procent a sklidil nemálo pochval, což už snad něco znamená. A i to jeho pokračování prý nebylo špatné.
AlieN: Já si jej nespletla s Poslem smrti, já to měla ještě speciálnější a Brány Skeldalu mne, co si pamatuji, příliš neoslovily...zdlouhavé a na můj vkus moc četné souboje a tak.
Vampiria píše:AlieN: Já si jej nespletla s Poslem smrti
Já vím že ty ne, ale já jo
Vampiria píše:Brány Skeldalu mne, co si pamatuji, příliš neoslovily...zdlouhavé a na můj vkus moc četné souboje a tak.
Já je ani nehrál, ze stejných důvodů jako ty (krokovací dungeony moc nemusím), ale dalších RPG u nás moc nevyšlo (napadá mě snad jen pokračování Gooky)
yenn píše:To je ta hra od Terminl Reality, která v Levelu 11/99 dostala 9,0/10 od Petra Bulíře? Nehrál jsem ji, leč rád bych ji okusil. Nechceš ji vzít na PISS 2?
Je to ona. Snad nebudeš mít podobné trable jako já, klidně ji vezmu .
MCZ píše:Ajantis: Pokud pokračováním Redemptionu míníš Bloodlines (s čímž nesouhlasím ), tuším, že MCZ by je nerozběhl.
Už jsem Ajantisovi na srazu říkal, že jsem BL nehrál, snad časem, co jsem ale četl recenze, některé věci mě zrovna nenadchly (a údajně je tam pořád dost bugů).
Ajantis: Už jsi objevil Pána prstenů?
Kvalitní české RPG - no Original War byla takovou kombinací RPG/RTS (a nutno podotknout, že rpg systém byl velice zdařilý ).
Naposledy upravil(a) MCZ dne 12.7.2006 3:12, celkem upraveno 1 x.
MCZ: K Pánu prstenů se asi hned tak nedostanu, teď se plácám hluboko pod mořskou hladinou.
S těmi Bloodlines je to složité - někdo si na bugy nestěžuje vůbec (Yenn), někdo se v nich mohl utopit (já). Takže proč to nezkusit, třeba budeš mít štěstí.
Imho má ta hra hodně slabých stránek, ale též mnoho vynikajících, kvůli kterým se ji zahrát vyplatí. A rozhodně je podařenější než Redemption. Co konkrétně Ti tam z toho, o čem četls, třeba nesedlo?
EDIT: A ty bugy, které tam jsou, se dají přežít. Resp. dohrání hry Ti nezabrání.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 12.7.2006 3:12, celkem upraveno 1 x.