Noční thread
Tafif : No na skladoch sú aj 40tky ale sú za takmer zhodnú cenu s 80tkami.

Ále čoby nie. akurát si rozkladám spánok na podvečer keď prídem z práce zhruba na 2-3 hodiny a ešte si schrupnem aj ráno od šiestej do deviatejAdieu píše:To je hrůza, teď o prázdninách jsem si navykl chodit spát v pět ráno a budit se k obědu.![]()
To si ale většina zaměstnaných sigilanů nemůže nejspíš dovolit, že...

Naposledy upravil(a) nuke dne 13.7.2006 2:01, celkem upraveno 1 x.
Ajantis: Že by sis na sebe ještě nemusel vydělávat? Jj, já jsem taky rád student - dva měsíce prázdnin a 150 omluvenejch hodin dělá takovou fajnovou dovolenou. Jen teďka uvažuju, co budu do pěti ráno (dříve stejně neusnu) dělat... Asi začnu pořádně stahovat. Fakt ve velkým. 
EDIT: Vampiria: ani by mě nepřekvapilo, kdybys hrála za ženskou s charismatem na 10. Je to fakt nejzábavnější.

EDIT: Vampiria: ani by mě nepřekvapilo, kdybys hrála za ženskou s charismatem na 10. Je to fakt nejzábavnější.

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Adieu: O prázdninách si na sebe sice vydělávat musím, ale nejni to zase tak šílené, abych kvůli tomu musel chodit včas spát a neměl dostatek volného času.
Hm, co dělat? Takové problémy bych chtěl mít
. Naopak nevím, do čeho zábavného se pustit nejdřív.
Co takhle něco hrát?
EDIT:
Jak Ti Vampiria jistě praví, ona ji nemusí hrát, ona jí je
. Ale kecá, minimálně ženská nejni
.
Hm, co dělat? Takové problémy bych chtěl mít

Co takhle něco hrát?
EDIT:
Jak Ti Vampiria jistě praví, ona ji nemusí hrát, ona jí je

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Adieu: Jistě. Měla bych snad hrát za nýmanda
?
Ajantis: Dohady
jistě nevíš nic
tedy, co se týká fýsis, s psýché je to poněkud složitější, ale takto nejsem ani muž a co jsem, to vím jen já 

Ajantis: Dohady

Naposledy upravil(a) Sadako dne 13.7.2006 2:12, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ajantis: Joo, já bych toho zahrál, jen můj kompl už dnešní gamesy tak trochu neunese (ať žije BGII a P:T)...
Asi si zejtra koupím knížku "Šerá hlídka", ať mám za nocích co číst.
A obávám se, že až mi skončí prázky, tak budu mít co dělat až přílš mnógo, tak si užívám nicnedělání.
EDIT: Vampiria:Nechtěl jsem se tě dotknout (i když pokud máš vážně, jak tvrdí Ajantis, charisma na 10...
), jak říkám, je to nejzábavnější. 
Asi si zejtra koupím knížku "Šerá hlídka", ať mám za nocích co číst.

A obávám se, že až mi skončí prázky, tak budu mít co dělat až přílš mnógo, tak si užívám nicnedělání.

EDIT: Vampiria:Nechtěl jsem se tě dotknout (i když pokud máš vážně, jak tvrdí Ajantis, charisma na 10...

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Posedla mne touha zahrát si nějakou blbou hru a jelikož tu Warcraft 3 není, sáhla jsem po Diablu 2...které ovšem nejde po instalaci spustit. Grr vrr. Nu nic, asi se vrátím k Falloutu (nebo začnu konečně pořádně hrát ty Cultures).
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Huh, tak tohohle stavu bych chtěl někdy dosáhnout. A nebo nechtěl? Každopádně mi k němu chybí ještě mnoho desítek dohraných her.Adieu píše:...všechny věci, co mě zajímali a šly mi...
A stále objevuji nové žántry a typy her, které mě baví - jako třeba teď adventury díky The Longest Journey. A rázem mi přibyloi na seznamu "wanted" mnoho dalších her... Takže taktéž doporučuji hledat a zkoušet. Rozhodně ještě nepoznals "všechno, co by Tě bavilo". Btw jak staré PC máš?
No jdou mi tak věci do roku 2002... S Longest Journey bych to ještě mohl vyzkoušet, to je pravda, týhle hře jsem se docela vyhýbal, neboť adventury nejsou nic pro mne, ale zatím jsem k ní neslyšel jedinou výtku. Jinak mě už ale vážně nic nenapadá...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Adieu: Já si taky říkal, že "adventury nejsou nic pro mne", rozehraju tLJ a vida... Už se těším, jak vyzkouším všechny ty Broken Swordy, I have no mouth, Syberie, možná Broken Swordy... A těch rpg, která v minulosti vyšla... a všechny ty akční hororrové adventury jako Silent Hilly, System Shocky, o strategiích a spoustě dobrodružných her jako Outcast nemluvě. Bože, kdy já to všechno dohraju...
Hádám, že Tě baví nějaké herní žánry, to už vyzkoušels všechny jejich kvalitní zástupce? Nebo máš tak úzce vyhraněný vkus?
Hádám, že Tě baví nějaké herní žánry, to už vyzkoušels všechny jejich kvalitní zástupce? Nebo máš tak úzce vyhraněný vkus?
Ajantis: K tomu, co zmiňuješ: Broken Swordy dohrány (tradiční neduh adventur všechno na všechno), System Shock 2 nebavil, strategie nebaví taky, jediná co mě opravdu zaujala je Castle Strike, ale bohužel ten HW...
. ze série Silent Hill by mi šla tak dvojka, ale tu jsem nikde už nesehnal a nedychtím po ní natolik, abych ji hledal na nějakých aukcích nebo se s ní stahoval několik dní a ten Outcast ještě trochu omrknu, ale ten příběh s portály mě příliš neoslovil... Něco se určitě vždy najde, co stojí za zahrání, ale už je toho tak máálo.
OC že kdybych dostal nový komp, a to se z důvodu placení soukromého gympllu stane sotva, tak bych hned běžel a instaloval Half-Life 2, Gothic 2, Far Cry, Fable, Oblivion, Ghost Recon:AW a další...

OC že kdybych dostal nový komp, a to se z důvodu placení soukromého gympllu stane sotva, tak bych hned běžel a instaloval Half-Life 2, Gothic 2, Far Cry, Fable, Oblivion, Ghost Recon:AW a další...