Něco takového musím opravdu obdivovat.Yachiko píše:Mne nie mňa tie hry snáď nikdy neomrzia... 15. augusta som dohral celú sériu BG, teraz - asi za mesiac, keď už pomaly nastanú dlhé zimné večery začnem asi znova...
Pekne od Candlekeepu až po odovzdanie esencie na Horu Celestial a dojemný koniec...![]()
Volná diskuze - archív č. 1
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ohledně audiofind.ru
Tak nějak jsem se tam chvíli motal, ale na jinou hlášku než ''At the moment this song isn't available for free download, but you can buy this'' atd. jsem nenarazil
A nemáš tušení po jaké době se možnost stažení opakuje? Resp. jestli to mají po sekcích, nebo nende pár dní stahovat nic a pak zase pár dní jo...?Elessar píše:Funguje to tam zvlastnym sposobom... Musis si skratka pockat, ked to pojde stiahnut, potom to ide stiahnut 2 dni atd...
Tak nějak jsem se tam chvíli motal, ale na jinou hlášku než ''At the moment this song isn't available for free download, but you can buy this'' atd. jsem nenarazil
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
To všech jeho 553 příspěvků, byly takový hovadinyArronax píše:http://www.baldursgate.cz/forum/viewtop ... 5&start=90
NeBANovať pls, len si pozrite posledný príspevok - ukážka totálnej debilty...![]()
![]()
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Nevím, sice na fórum můžu (dynamická IP..), ale nějak jsem se neobtěžovala to číst
asi své tradiční řeči. Obávám se, že ZvL90 se tu stal v jistém smyslu legendou 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to môže napísať iba veľký magor...ZvL90 píše:S Booem sleduju Vyvolený-Reality show , která nezná Big Brothera.Big Brother je jen jedna velká šukačka a chlastačka.Vid Boo!Príííííííííííísk,Príííííííísk.
Kofi: Skús 3x hádať...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.