Zajímavé zprávy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

SiNuHeT píše:kofi: jak řekl Lerek, Paroubek je prostě blbec :lol: navíc se montuje snad do všeho, tak se nemůže divit, že se všichni montují do něj
Ale proč ti lidé nepíší své názory na něj do diskuze k nějaké vhodné zprávě :?: - Proč to pořád píší někam, kde je to naprosto irelevantní :?: :!: :evil:
To je jako kdybych já šel do BG sekce (třeba do threadu "Otázky k modům") a začal tam psát, že je dneska venku pěkně nebo tak něco - mě naštěstí žádné kolečko v hlavě neschází a IQ má určitě trojciferné, takže bych to už jen z principu neudělal..
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

KOFi: to je prostě "humor" (pro pozorovatele) či idiocie (zúčastněných) psát o Paroubkovi a volbách pod zprávu třeba o autonehodě
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

kofi: to je věc, která trápí nejednoho provozovatele zpravodajských serverů. Jsou prostě lidi, kteří kecají do všeho a o všem, i na místech , která se k tomu vůbec nehodí. Myslím, že nad tím snad ani nemá smysl se pozastavovat, nad tímto nešvarem by si měli lámat hlavy jiní lidé
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

SiNuHeT píše:Bývalý mluvčí Talibanu studuje na Yale. Rád bych se zasmál, ale moc se mi do toho nechce :-?
měl by viset, ne studovat na prestižní univerzitě!
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

SiNuHeT píše:Takový drobný rozdíl mezi Klausem a Paroubkem spočívá v tom, že ten první si o sobě nemyslí, že byl ke své práci vybrán nějakou Vyšší Bytostí ;-)
Ten první si to nemyslí? :mrgreen: Já bych si tím až tak moc jist nebyl ;-) Post-revoluční pořad Léčba Klausem, kdy se zmiňovaný procházel po zahradě se založenýma rukama a kývaje hlavou každý pátek hustil do televize patetickým hlasem moudra s imagí "vyvoleného" osvícence a spasitele ;-)
Ano, sám od sebe si to zprvu možná nemyslel, nicméně tato role mu byla přednesena a on se jí imho rád chytil - už před patnácti lety i dnes. Krásným příkladem byla kupříkladu tiskovka před olympiádou, což byl vrchol servility a nabubřelosti "Pane prezidente, jak bude fandit Vaše prezidenstké srdce? Bude tlouct pro naše barvy?" "Ano, já jako prezident ujišťuji, ale opravdu ujišťuji, že mé prezidentské srdce bude tlouct pro české barvy..." (frenetický potlesk publika...) A další odpovědi, kde se slova "já", "prezident", "prezidentský(á/é)" vyskytovala s obrovskou frekvencí, servilní tón otázek, jakož i potlesky po odpovědích neznaly mezí...
Toť jest ale hodně bokem a reakt, kterým bych to za sebe uzavřel...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Kdyby se paní Rowlingová radši držela HP a nepletla se do věcí jiného státu, které se jí ani trošku netýkají, tak by všechno bylo v pořádku.. :roll:
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

The CIA that Bush Sr. directed was formed entirely of 50 fully intact Nazi cells brought here under Nazi Reinhard Gehland before the end of the war.
http://freedomwriter.org/26znew.htm
http://www.usa-exile.org/archive/vaccinesvaccines.html
http://www.nhgazette.com/cgi-bin/NHGsto ... _Nazi_Link
http://www.geocities.com/forthetruth911/

:lol: :lol: :lol: :anxious:

Heh, konspirační teorie, světová židozednářská nadvláda, nacistická C.I.A. - jo, tyhle věci člověka vždycky dokážou zabavit (ale musí se hodně nudit).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Jižní Korea a Japonsko se snaží zažehnat spor o ostrovy
http://www.ctk.cz/sluzby/vseobecne/inde ... ?id=183959
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

-Marcus Aurelius
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“