Družiny na Páteři světa

Okuste ledový dech Auril na Planině ledového větru.
Stránky: Icewind Dale, Icewind Dale II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět

Kolikačlennou družinu preferujete?

1-2
10
8%
3-4
13
10%
5-6
95
72%
To je různé.
14
11%

Celkem hlasů: 132

Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Hmm :think: to ani nevím, jestli se to započítavá. Jinak tak to pak jo.
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Tinnarr píše:Ja vzal druida jednou do party. Slozeni bylo:
Trpaslik bojovnik, hobit zlodej, clovek mag, pulelf mag, clovek druid, pulelf klerik. Kdyz sem se na konci hry kouknul do statistik druida bylo tam:
Pocet zabiti: 2
Nejmocnejsi porazeny: skret
Od ty doby ho uz nikdy neberu.
Tak o tom silně pochybuju.
Uživatel
Sigilan

Příspěvek od Uživatel »

SlipKnoT píše:Tak o tom silně pochybuju.
Treba tu postavu jen silne neumi hrat :-)
Obrázek
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

SlipKnoT: screenshot nemam ale nekecam.
Uživatel: vysvetlis mi teda jak se druid hraje?
Obrázek
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Označíš ho myší a zaútočíš na nejbližší cíl- ne dělám si legraci. Druid je špatně použitelný v boji, dobrý tak na pomocná kouzla, těch útočných nemá totiž nějak moc. A pokud měl Tinnarr nějakou nadupanou postavu, nebo zbytek družiny kteří vše zvládnou, tak proč tam tahat "slabého" druida, který by mohl s největší pravděpodobností umřít.
(Něco podobného mám v BG1, mám celou družinu a všichni mají tak počet zabití mezi 10-20 a má postava kolem 1000, hold je nabuchaná a ostatní jsou jen nosiči).
Uživatel
Sigilan

Příspěvek od Uživatel »

Tinnarr: to vedet... ja tu postavu hrozne pokazil, takze je to jedna z nejslabsich ve skupine :-)
Hraju to jak pise Mecker, ale i tak ma na konci "Chapter Five" nejakych 282 zabiti (nejmocnejsi Glaberzu)
Statistiky tomu moc neodpovidaji, ale pouzivam tu postavu hlavne jako bojovnika z druhe rady, obcas nejaky Static Charge, Flame Strike, Searing Orb a spatne nejsou ani prvolevelove Entangle a Sunscorch... pokud jde o summony, tak mam radeji Animate Dead, takze je moc nepouzivam...
Obrázek
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Přesně tak Druida i já jsem pužíval především na vyvolávání příšer. Nejvíc se mi líbil vyvolaný Obrovský kostěný strážce, ale ten byl ke konci hry úplně slabý.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

vyvolavat potvory? to sa na hrdeho bojovnika nepatri... nepoviem raz za cas pri nejakom extra tuhom bossovi, ked uz ostatne spelly niesu tak si vykuzlim nejake zviera... ale pouzivat to vzdy :roll: ...

no okej, kazdy ma svoj druh boja... ja druidov vzdy vyhadzujem... jednak preto, ze nezdielam s nimi presvedcenie(RP), za druhe su strasne slaby a za tretie iba zaberaju miesto... jediny druid ktoreho znesiem je ten vlkodlak z BG2 ;-)

aaale v IWD2 sorcka a bardka rulezz, akoze tie dve mi v parte zabiju polku... paladin a clericka healuju(spolu s bardkou) plus sekaju hlava nehlava... moj main char( :lol: ) je totalne tupy lucistnik... skratka imbecil... int=7, myslim :lol: plus este zlodej-hobit( :-? ), ma tak sestinu zabiti... celkovo to mam dost vyrovnane, okrem toho dumbassa, lucistnika :lol:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Já ty potvory nevyvolávám furt a už ne vůbec na bosse, který je stejně rychle zmasí. Spíše když se bojuje na více vlnách, tak vyvolané potvory pošlu na jednu a družinu na další. Většinou stejně pochcípají nebo vyprší kouzlo, ale jsou dobré na získání času. Proto Druida mám někdy v družině.
Uživatel
Sigilan

Příspěvek od Uživatel »

Mecker: Jo, vyvolavane potvory pouzivam take hlavne jako prehradu, ktera me oddeli od nepratel... nemrtvi dost vydrzi a "Horrid Wilting" jim nic neudela, takze to vetsinou padne na ne...

xRage: no vida :-) mne zas prijde, ze bard je dobry tak do lvl.11 a pak uz jen doziva, protoze na druhe povolani je celkem pozde... halt kazdy cekame neco jine...
Obrázek
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

No ale druidem vyvolane potvory a magem vyvolane potvory se prece nedaji srovnavat.
Obrázek
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Tinnarr píše:No ale druidem vyvolane potvory a magem vyvolane potvory se prece nedaji srovnavat.
Však je nikdo nesrovnává, nebo jo? :think:
A kdo má tedy lepší potvory?
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

To si nikdy nemel v druzine maga??? Vzdyt ten umi vyvolavat vzdy tak o 3-4 urovne lepsi potvory nez druid. Takze proc vzit druida na vyvolavani nestvur kdyz muzu vzit dalsiho maga?
Obrázek
Uživatel
Sigilan

Příspěvek od Uživatel »

Tak to uz spis kneze, ne? protoze mag treba v boji a leceni prave nevynika...
Jinak ty druidovy potvory vzdy az tak slabe nejsou a na stejne urovni se mi zda obcas dokonce silnejsi...
Obrázek
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Mecker píše:Označíš ho myší a zaútočíš na nejbližší cíl- ne dělám si legraci. Druid je špatně použitelný v boji, dobrý tak na pomocná kouzla, těch útočných nemá totiž nějak moc. A pokud měl Tinnarr nějakou nadupanou postavu, nebo zbytek družiny kteří vše zvládnou, tak proč tam tahat "slabého" druida, který by mohl s největší pravděpodobností umřít.
(Něco podobného mám v BG1, mám celou družinu a všichni mají tak počet zabití mezi 10-20 a má postava kolem 1000, hold je nabuchaná a ostatní jsou jen nosiči).
Ehm... Nechci ti nic řikat ale druid je jedna z nejlepších postav ve hře ;-) . Tohle ti potvrdí většinou lidi kteří mají s těmihle hrami nějaké ty skušenosti.

P.S. Ale já neřek že ty je nemáš ok?
Odpovědět

Zpět na „Icewind Dale I & II“