Might and Magic [M&M]
Moderátor: Vallun
Heh, nedávno se mi stala taková perlička. Když jsem se vracel k Archibaldovi po splnění další špinavé práce, tak mě zavřel za zločiny proti lidskosti. Chápal bych to od jakéhokoliv jiného krále, ale od šéfa nekromancerů moc ne.
Tož jsem si nejdřív zaplatil pokutu jako každý hodný kluk (asi 20 000 - maličkost) a pak se mnou teprve správňák Archibald Ironfist jednal.
Minimálně bych to označil za logickou blbost. Pokud to byl záměr tak je to smutné.

Tož jsem si nejdřív zaplatil pokutu jako každý hodný kluk (asi 20 000 - maličkost) a pak se mnou teprve správňák Archibald Ironfist jednal.
Minimálně bych to označil za logickou blbost. Pokud to byl záměr tak je to smutné.

- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To se mi už taky párkrát podařilo, čuměl jsem na to jak puk.Jab píše:Heh, nedávno se mi stala taková perlička. Když jsem se vracel k Archibaldovi po splnění další špinavé práce, tak mě zavřel za zločiny proti lidskosti. Chápal bych to od jakéhokoliv jiného krále, ale od šéfa nekromancerů moc ne.![]()
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jab, Anthrax: Nejste sami, taky se mi na rok sedět nechtělo, radši jsem loadoval a zaplatil pokutu. Cca 17000.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zajímala by mě jedna, možná pro někoho nepodstatná věc. Když se přidám k nějaké straně, dejme tomu temnota, tak bych rád věděl, jestli po mě pudou v chrámu Světla na Evernmornu. Nebo po přidání ke Světlu naopak v chrámu Měsíce. Ptám se ,bo už jsem tam byl dříve a všechny už jsem vyhladil.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Což je docela divné, obdobně jako s Archibaldem.
Po obnovení nestvůr v Harmondale jsem chtěl zkusit zapálit ty signální ohně, šly dva ze tří, třetí nešel, což mě docela nas*alo, bo jsem ho zapálil hned na začátku a ona si to hra pamatuje.
Po obnovení nestvůr v Harmondale jsem chtěl zkusit zapálit ty signální ohně, šly dva ze tří, třetí nešel, což mě docela nas*alo, bo jsem ho zapálil hned na začátku a ona si to hra pamatuje.

JJ, jdou po tobě stále v obou chrámech. A taky se vyplatí oba vymlátit, hlavně ten, který de facto přináleží k tvé vlastní straně. Ty pláště (temnoty a světla) jsou prostě trašně fajn.
Btw vyzkoušel jsem si udělat z některých svých postav zombie (tzn oživit je v Pitu nebo Deyji). Za moc to tedy nestálo. De facto mě nenapadá postava (povolání), pro kterou by byl tenhle stav výhodou.
Btw vyzkoušel jsem si udělat z některých svých postav zombie (tzn oživit je v Pitu nebo Deyji). Za moc to tedy nestálo. De facto mě nenapadá postava (povolání), pro kterou by byl tenhle stav výhodou.

Tobě to dávalo nějaké bonusy? Když jsem se kouknul do dovedností na Magii Temnoty, tak jsem tam žádný bonus neviděl.Jab píše:JJ, jdou po tobě stále v obou chrámech. A taky se vyplatí oba vymlátit, hlavně ten, který de facto přináleží k tvé vlastní straně. Ty pláště (temnoty a světla) jsou prostě trašně fajn.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
To já vím, ale já tam při nošení těch plášťů nic neměl, ale když jsem našel prsteny zlepšující Magii Temnoty nebo Světla, bylo to tam.Jab píše:Klikni na to pravym čuflem. Dole máš napsáno, kolik ti přidávají předměty.Razfallow píše:Tobě to dávalo nějaké bonusy? Když jsem se kouknul do dovedností na Magii Temnoty, tak jsem tam žádný bonus neviděl.
Taky jsem si všiml, že bonus od těch prstenů se postupně zvětšoval, jak jsem přidával další body do dovednosti.
Naposledy upravil(a) Razfallow dne 18.11.2005 13:51, celkem upraveno 1 x.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END