Film II

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

yenn: Taxiderma mě taky zaujala už svým trailerem, doufám že budu mít čas až ji budou dávat protože bych na ni moc rád zašel.
RisQ
Sigilan

Příspěvek od RisQ »

http://www.imdb.com/title/tt0374248/

kto nevidel nepoxopi.... uzasny film, vyskocil az na vrxol mojho rebricku (aj ked burtonova nocna mora sa ho drzi)
Vole, jseš vtipnej jak bedňa Githú.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

My Sassy Girl
Proč? Proč je tento jinak skvělý romantický film totálně zabitý hloupýmy pokusy o humor a naprosto zbytečnými scénami? Jak mám brát vážně úžasnou poslední třetinu když je v té prostřední idiotská scéna s dezertérem, a o "gangsterech" ve vězení a mlácení míčkem o hlavu při squashi ani nemluvě? Kdyby vystříhali z první poloviny tak půlhodinu a film byl celkově vážnější, tak by mohl být opravdu úchvatný, ale takhle je to jen nadprůměrný film se skvělým koncem, ve kterém je jasně vidět zmařený potenciál.
7/10
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

... tak to já bych zase vystříhl tu vážnou romantickou složku - obzvláště závěrečnou část - protože byla příšerně obyčejná a nudná a zaměřil se více na ten trhlý humor. Ten měl něco do sebe. :lol: Na druhou stranu, bez té romantické části by tak nevynikl...
3/5
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

AlieN: Mně se mnohem víc líbila ta část komediální - já komedie moc nemusím a tady jsem se skvěle bavila. Dvojice "loser & husťačka" má vážně něco do sebe. :-D Romance byla zbytečně roztahaná a nudná.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Upíři existují, právě jsem se s jedním setkal. Jmenuje se Dong a hodina a půl s ním mě naprosto vysála. Ztratil jsem při ní veškerou energii a chuť na cokoliv. Úvodní titulky se zmínkami o karanténě, epidemii a zamořenosti odpadky znějí docela slibně. Realizace je ovšem... žádná. Dívám se na pár poněkud odrbaných pokojů v paneláku a v nich kamera v děsivě dlouhých záběrech zachycuje mnoho povznášejících událostí. Muž zvrací. Žena leží. Muž močí. Žena kouká do stropu. Žádný děj, žádné rozhovory... pokud v tom má být nějaká poetika, tak mně se vyhnula širokým obloukem. Zoufalou nudu několikráte přeruší hudební čísla, která jsou taktéž o ničem, ale aspoň se na ně dá dívat - v porovnání se zbytkem filmu. Sice posunul mou hranici vědomí, co všechno se dá natočit, ale to je asi tak jeho jediné pozitivum.
No, ne nadarmo byl nominován na Zlatou palmu. Opravdový prototyp festivalového filmu. :roll:
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Včera jsem si znova střihla The Emperor's New Groove a ten film se prostě neokouká...
(Film, který svého času dával naději, že třeba Disney přeci jen není v takový prdeli, jak se zdálo...)

Kronk's Shoulder Devil: Listen up, big guy. I got three good reasons why you should just walk away. Number one. Look at that guy! He's got that sissy stringy music thing.
Kronk's Shoulder Angel: We've been through this. It's a harp, and you know it.
Kronk's Shoulder Devil: Oh, right. That's a harp, and that's a dress.
Kronk's Shoulder Angel: Robe!
Kronk's Shoulder Devil: Reason number two. Look what I can do. Ha-ha, ha!
[does one-armed handstand]
Kronk: But what does that have to do with me?
Kronk's Shoulder Angel: No, no. He's got a point.

:lol:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

AlieN: Plně se ztotožňuji s tvým názorem na My Sassy Girl (ačkoli jsem viděl Director's Cut, kde scéna s dezertérem není).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Obrázek
Naši distributoři se zase projevili - Grind House má jít v našich kinech rozdělený na dva samostatné filmy
(první v dubnu a druhý v srpnu, kam narvou ty fake reklamy, které je měly spojovat, opravdu netuším)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

AlieN: nebylo by nic překvapivého, kdyby daly ty reklamy úplně pryč ;-).
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

MCZ: No mě by to už asi moc nepřekvapilo, ale zajímalo by mě co by na to říkali původní autoři
(tohle je asi jako by z prvního Lord of the Rings filmový distributor vystřihl celou Roklinku :roll: )
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

AlieN: Ti by se vůči tomutu měli ohradit, jsou to sice dva filmy, ale plánované jako celek a to co udělal CZ distributor mi připadá jako neoprávněný zásah do autorského díla. Nicméně myslím, že Rodriguez & Tarantino mají úplně jiné starosti.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Heh, tak změna - není to výmysl jen českých distributorů, ale nejspíš to tak půjde i v některých dalších evropských státech :shock: A autoři s tím nemůžou nic dělat .

No nic, takže si ho stáhnu z netu a tentokrát se za to ani nebudu stydět :-?
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Včera jsme byl v kině na Krvavém diamantu - jednoznačně doporučuji.
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Malý dotaz: Je ÚSVIT MRTVÝCH první díl ZEMĚ MRTVÝCH co se pouštěla na DISSu? A druhý malý dotaz: Je to ve stejném duchu a kvalitě jako ta země mrtvých? Ať vím jestli do toho mám vrazit těch 146Kč za ten časopis a koupit to jako originálku...

Děkuju a s pozdravem se loučím...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“