Film II
Moderátor: sevencreature
http://www.imdb.com/title/tt0374248/
kto nevidel nepoxopi.... uzasny film, vyskocil az na vrxol mojho rebricku (aj ked burtonova nocna mora sa ho drzi)
kto nevidel nepoxopi.... uzasny film, vyskocil az na vrxol mojho rebricku (aj ked burtonova nocna mora sa ho drzi)
Vole, jseš vtipnej jak bedňa Githú.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
My Sassy Girl
Proč? Proč je tento jinak skvělý romantický film totálně zabitý hloupýmy pokusy o humor a naprosto zbytečnými scénami? Jak mám brát vážně úžasnou poslední třetinu když je v té prostřední idiotská scéna s dezertérem, a o "gangsterech" ve vězení a mlácení míčkem o hlavu při squashi ani nemluvě? Kdyby vystříhali z první poloviny tak půlhodinu a film byl celkově vážnější, tak by mohl být opravdu úchvatný, ale takhle je to jen nadprůměrný film se skvělým koncem, ve kterém je jasně vidět zmařený potenciál.
7/10
Proč? Proč je tento jinak skvělý romantický film totálně zabitý hloupýmy pokusy o humor a naprosto zbytečnými scénami? Jak mám brát vážně úžasnou poslední třetinu když je v té prostřední idiotská scéna s dezertérem, a o "gangsterech" ve vězení a mlácení míčkem o hlavu při squashi ani nemluvě? Kdyby vystříhali z první poloviny tak půlhodinu a film byl celkově vážnější, tak by mohl být opravdu úchvatný, ale takhle je to jen nadprůměrný film se skvělým koncem, ve kterém je jasně vidět zmařený potenciál.
7/10
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: Mně se mnohem víc líbila ta část komediální - já komedie moc nemusím a tady jsem se skvěle bavila. Dvojice "loser & husťačka" má vážně něco do sebe.
Romance byla zbytečně roztahaná a nudná.

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Upíři existují, právě jsem se s jedním setkal. Jmenuje se Dong a hodina a půl s ním mě naprosto vysála. Ztratil jsem při ní veškerou energii a chuť na cokoliv. Úvodní titulky se zmínkami o karanténě, epidemii a zamořenosti odpadky znějí docela slibně. Realizace je ovšem... žádná. Dívám se na pár poněkud odrbaných pokojů v paneláku a v nich kamera v děsivě dlouhých záběrech zachycuje mnoho povznášejících událostí. Muž zvrací. Žena leží. Muž močí. Žena kouká do stropu. Žádný děj, žádné rozhovory... pokud v tom má být nějaká poetika, tak mně se vyhnula širokým obloukem. Zoufalou nudu několikráte přeruší hudební čísla, která jsou taktéž o ničem, ale aspoň se na ně dá dívat - v porovnání se zbytkem filmu. Sice posunul mou hranici vědomí, co všechno se dá natočit, ale to je asi tak jeho jediné pozitivum.
No, ne nadarmo byl nominován na Zlatou palmu. Opravdový prototyp festivalového filmu.
No, ne nadarmo byl nominován na Zlatou palmu. Opravdový prototyp festivalového filmu.

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem si znova střihla The Emperor's New Groove a ten film se prostě neokouká...
(Film, který svého času dával naději, že třeba Disney přeci jen není v takový prdeli, jak se zdálo...)
Kronk's Shoulder Devil: Listen up, big guy. I got three good reasons why you should just walk away. Number one. Look at that guy! He's got that sissy stringy music thing.
Kronk's Shoulder Angel: We've been through this. It's a harp, and you know it.
Kronk's Shoulder Devil: Oh, right. That's a harp, and that's a dress.
Kronk's Shoulder Angel: Robe!
Kronk's Shoulder Devil: Reason number two. Look what I can do. Ha-ha, ha!
[does one-armed handstand]
Kronk: But what does that have to do with me?
Kronk's Shoulder Angel: No, no. He's got a point.

(Film, který svého času dával naději, že třeba Disney přeci jen není v takový prdeli, jak se zdálo...)
Kronk's Shoulder Devil: Listen up, big guy. I got three good reasons why you should just walk away. Number one. Look at that guy! He's got that sissy stringy music thing.
Kronk's Shoulder Angel: We've been through this. It's a harp, and you know it.
Kronk's Shoulder Devil: Oh, right. That's a harp, and that's a dress.
Kronk's Shoulder Angel: Robe!
Kronk's Shoulder Devil: Reason number two. Look what I can do. Ha-ha, ha!
[does one-armed handstand]
Kronk: But what does that have to do with me?
Kronk's Shoulder Angel: No, no. He's got a point.

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:

Naši distributoři se zase projevili - Grind House má jít v našich kinech rozdělený na dva samostatné filmy
(první v dubnu a druhý v srpnu, kam narvou ty fake reklamy, které je měly spojovat, opravdu netuším)
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Malý dotaz: Je ÚSVIT MRTVÝCH první díl ZEMĚ MRTVÝCH co se pouštěla na DISSu? A druhý malý dotaz: Je to ve stejném duchu a kvalitě jako ta země mrtvých? Ať vím jestli do toho mám vrazit těch 146Kč za ten časopis a koupit to jako originálku...
Děkuju a s pozdravem se loučím...
Děkuju a s pozdravem se loučím...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...