Láska, sex a něžnosti
K tym rozdielom k zenskym a muzskym kamaratstvam je iste dobre spomenut aj to, ze zeny mozu velmi lahko vlkznut do spolocnemu sexu, bez toho, ze by zili nejakym lesbickym intimnym zivotom casto. Jednoducho sa im to moze stat. Mam take dve spoluziacky, takze viem o com hovorim. Esteze nie su velmi pekne, lebo by som mal kucerave myslienky.

Arthalion píše:K tym rozdielom k zenskym a muzskym kamaratstvam je iste dobre spomenut aj to, ze zeny mozu velmi lahko vlkznut do spolocnemu sexu, bez toho, ze by zili nejakym lesbickym intimnym zivotom casto. Jednoducho sa im to moze stat. Mam take dve spoluziacky, takze viem o com hovorim. Esteze nie su velmi pekne, lebo by som mal kucerave myslienky.![]()
![]()

- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Teď si říkáš, že bys to chtěl vědět, ale kdyby k tomu došlo možná bys změnil názor. Milosrdná lež, ti mnohdy ušetří spoustu trápení.Ajantis_CG_thief píše:Tafif: Pokud už se to stalo, tak bych to každopádně vědět chtěl, protože chyba nejni v tom, že se to člověk dozví, ale už v tom, že se to stalo. Proto to kamarádství nemohlo být tak dobré, jak jsem si myslel...
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
Co se týče věrohodnosti té informace, tak ta je takřka 100%ní..
Mě to prostě fakt docela nasr....naštvalo, bo nechápu, jak teď se mi může vůbec podívat do očí
Ale v té inkriminované době udělala víc blbostí, za který se mi už omluvila, tudíž jí to nejspíš odpustím..
Navíc jsem slíbil, že to s ní řešit nebudu..
Přátelství mezi mužem a ženou může existovat, jen když je ten chlap teplej a ženská lesbička
Já všechny svý kamarádky přesvědčuju, že jsou vlastně v nitru i na holky, ale ony to nechtějí připustit

Mě to prostě fakt docela nasr....naštvalo, bo nechápu, jak teď se mi může vůbec podívat do očí
Ale v té inkriminované době udělala víc blbostí, za který se mi už omluvila, tudíž jí to nejspíš odpustím..
Navíc jsem slíbil, že to s ní řešit nebudu..
Přátelství mezi mužem a ženou může existovat, jen když je ten chlap teplej a ženská lesbička
Já všechny svý kamarádky přesvědčuju, že jsou vlastně v nitru i na holky, ale ony to nechtějí připustit
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 29.10.2005 0:34, celkem upraveno 1 x.
A ja si myslím, že medzi pohlaviami je pri obyčajnom priateľstv často magnetom práve tá skrytá príťažlivosť, pod ktorej nevedomou zámienkou sa vlastne priatelia...
Takže pokiaľ to sú gay a lesbička, či len jeden z nich, tak to na kamarátstvo musia byť skutočne spriaznené duše, aby to fungovalo...
Takže pokiaľ to sú gay a lesbička, či len jeden z nich, tak to na kamarátstvo musia byť skutočne spriaznené duše, aby to fungovalo...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Nuke: Nekecam. Pristihol ich moj spoluziak na internate. A ona mu nato predo mnou povedala aby to nikomu nepovedal
(
)

Naposledy upravil(a) Arthalion dne 29.10.2005 0:41, celkem upraveno 1 x.