Váš věk?
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
děkuji 7c a Jabovi, a předem děkuji i všem dalším:)
a abych nevytvářel zbytečný spam, tak přidám ještě jednu poznámku, která se na toto forum snad i hodí: Máa drahá maminka mne tak dlouho botěžovala dotazem, co že chci za dárek,a ž jsme jí poslal odkaz na TES: Morrowind. Což se jí nelíbilo, neb bych stále jen seděl u počítače) a tak obtěžovala dále, ale odpovědi se jí nedostalo. Což se ukázalo jako chyba protože jsem dostal k narozeninám nějaké moirové tričko na sport a celý večer jsem marně přemýšlel na jaký, protože mimo jiné se v tom trišku nemohu hnout vůbec (a vyjímečně to není způsobeno velikostí...)...
a abych nevytvářel zbytečný spam, tak přidám ještě jednu poznámku, která se na toto forum snad i hodí: Máa drahá maminka mne tak dlouho botěžovala dotazem, co že chci za dárek,a ž jsme jí poslal odkaz na TES: Morrowind. Což se jí nelíbilo, neb bych stále jen seděl u počítače) a tak obtěžovala dále, ale odpovědi se jí nedostalo. Což se ukázalo jako chyba protože jsem dostal k narozeninám nějaké moirové tričko na sport a celý večer jsem marně přemýšlel na jaký, protože mimo jiné se v tom trišku nemohu hnout vůbec (a vyjímečně to není způsobeno velikostí...)...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vallun: Moira trika se dělají tak, aby těsně přiléhaly k tělu a tak odváděly pot.
Jináč se to ale hodí v podstatě na každý sport i běžnou turistiku. A poku si ho oblíkneš pod další oblečení, tak má velmi dobré termo-regulační vlastnosti. A tedy tě udrží v teple (což se hodí třebas na zimu na lyže atp.).
Jináč se to ale hodí v podstatě na každý sport i běžnou turistiku. A poku si ho oblíkneš pod další oblečení, tak má velmi dobré termo-regulační vlastnosti. A tedy tě udrží v teple (což se hodí třebas na zimu na lyže atp.).
Jab díky - to vím taky, sám jich několik mám a pravidelně je používám - tedy samozřejmě nikoliv na lyžování:) ale tohle ej ěnjaké divné, je mnohem silěnjší a má tak tuhé švy, že se v tom fakticky skoro nehnu...:)Jab píše:Vallun: Moira trika se dělají tak, aby těsně přiléhaly k tělu a tak odváděly pot.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."