Ajantis_CG_thief píše:
Neferit- v zájmu PISSu jsem ochoten se na spálení oněch not též podílet- vem je na 3. prostějovský sraz
Děkuju za nabídku pomoci, ale učitelka by mě asi stáhla z kůže
Jinak pokud to bude blízko Prostějova, tak bych možná ukecala tatíka, aby mě tam hodil, jinak budu muset jet až v sobotu ráno (zatím je relativně blízko všechno kromě lokace na severní Moravě - tam by mě tatík fakt neodvezl )
Ave: Já se budu počítat k rezervované rezervě protože zatím nevím, jestli pojedu. Jak tak totiž vidím začátek letního semestru, tak to vypadá dvakrát hůř, než jsem si myslel
Naposledy upravil(a) Vlasák dne 3.3.2006 11:47, celkem upraveno 2 x.
Mno... abych to uvedl na pravou míru a upozornil na úskalí...
Místo se rezervovat musí brzo a musí se rezervovat na takový počet, který cca skutečně dorazí. Třeba to půjde domluvit, že teď nahlásíme např. orientačních třicet a do konce března dáme finální počet, ale třeba taky ne a budou to chtít rámcově přesně. A pak už je to na osudu, jestli se tam člověk vejde, bude-li rezervováno míst dvacet a ten jeden, co se najednou rozhodne, že by chtěl jet taky, bude dvacátejprvní...
Jsem si vědomej toho, že riskuju - teď to se mnou vypadá fifty - fifty, moje chyba, o srazu se vědělo dlouho, neumím si to přesto líp zařídit. Buď to nějak volněji domluvit půjde, nebo ne a holt uvidim...
Od toho tu bylo hlasování o termínu dlouho dopředu, aby se každý dlouho dopředu mohl připravit. Tohle bohužel neni situace, kdy se sejdou lidi na večer a když je plná jedna knajpa, je sto dalších, kam se dá jít...