Taktika a souboje v BG
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ježe ty ho musíš zabít, abys ten balíček získal ;)buton píše:Tak ten sem nezískal ale pořád se k němu mohu vrátit .Už sem nato nemněl nervy pořád tahal višší kartu než sem mněl já. Tak sem radši odešel,a šel sem si zabojovat. jinak sem od něj dostal meč,a svitek .Landor píše:a jeho balíček jsi získal?
Žralok, který štěká, nekouše.
Tak to skusím,ale nevím nevím on asi nebude nějaký ořezávátko určitě bude silnější než ten prokletej Barevnej démon. Jo a co mi ten balíček dá.drake127 píše:Ježe ty ho musíš zabít, abys ten balíček získal ;)buton píše:Tak ten sem nezískal ale pořád se k němu mohu vrátit .Už sem nato nemněl nervy pořád tahal višší kartu než sem mněl já. Tak sem radši odešel,a šel sem si zabojovat. jinak sem od něj dostal meč,a svitek .Landor píše:a jeho balíček jsi získal?

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Budeš mít možnost ho 3x použít - umí to fakt zajímavý věcibuton píše:Tak to skusím,ale nevím nevím on asi nebude nějaký ořezávátko určitě bude silnější než ten prokletej Barevnej démon. Jo a co mi ten balíček dá.

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to v té strážcové Tvrzy vzdal zatím na některé potvory nemám .Sem na urovni 12 a to je asi na tento qvest málo. Dávali mi to pěkně sežrat.Nu musím se zocelit tedy celou moji grupu ,někde jinde 
----------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------
- Žádný osud není tak dobrý, aby si někdo nestěžoval.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jak řešíte Beholdery bez Shield of Balduran (tj. i bez CoM)? Existuje nějaká bezpečná a přitom košer (tj. žádný Death Cloud a podobně) strategie?
Obvykle když totiž potkám pár Beholderů tak po tom setkání je celá družina bez ochran, někteří členové jsou ovládnutí (Domination a spol.). Čili je to vcelku otrava. A vybíjet celá hnízda Beholderů jednou postavou mi přijde podivné
Obvykle když totiž potkám pár Beholderů tak po tom setkání je celá družina bez ochran, někteří členové jsou ovládnutí (Domination a spol.). Čili je to vcelku otrava. A vybíjet celá hnízda Beholderů jednou postavou mi přijde podivné

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
To by ma tiež zaujímalo - buď máš shield of balduran, ktorý ťa ochráni pred účinkom ich útokov, alebo potom nejaké veci, ktoré chránia už pred tým-ktorým účinkom útoku - najväčší hnus je podľa mňa anti-magic ray - proti tomu sa nedá nič robiť, prejde cez všetko a potom koniec - resp. možno by mohol chvíľu fungovať spell turning + greater malison - resp. ja som použil greater malison a potom som k nim nabehol s balduranovým štítom - zničili sa sami
resp. gauthovia boli paralyzovaní a beholderovia sa tiež nechytali. 
edit: prečo mi nikto nepovedal, že Firkraag z tactics je taký úbožiak? Alebo mi niečo uniká? Dal som ho totiž takmer bez prípravy (iba SS/IS + PfF) - keby som to bol vedel tak by som nainštaloval aj super firkraaga.

edit: prečo mi nikto nepovedal, že Firkraag z tactics je taký úbožiak? Alebo mi niečo uniká? Dal som ho totiž takmer bez prípravy (iba SS/IS + PfF) - keby som to bol vedel tak by som nainštaloval aj super firkraaga.