Mobilní telefony
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
...a mp3ky, fotak, najlepsie aj radio+kvalitne sluchatka... potom velka pamet a moznost pridavat si pametofky...
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak ten můj Sony Ericsson bohužel patří mezi novější typy (sakra, je nejmíň dva roky starý, vždyť to je ve světě mobilů důchodce), takže v obchodě, kde ty starší odblokují za 120,- si za něj řekli tři stovky. Tak jsem řekla sbohem.
Vallun: Zkusím tu Dlážděnou a Koněvku, až budu v Praze, díky za tipy.

Vallun: Zkusím tu Dlážděnou a Koněvku, až budu v Praze, díky za tipy.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Tak v tom já vidím výhoduVallun píše: u Sony-Eriků mne štve, že se "nevracejí" do základního menu, když je odložíš, aniž bys opustil čtenou sms a pod.

Jinak já mám nově tak 2-3 měsíce SonyEricsson Z530i a jsem s ním moc spokojená.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
priklaniam sa k nazoru vyjadrenom v poslednych dvoch postoch
a len dodavam, ze mojim stastnym mobilom je k510i z bazaru
je podla mna nadherny... ano, co sa tyka mobilov, chcem mat nieco pekne, za co sa nebudem hanbit a skratka vyjadruje moj styl...
moj milašek
osobne som proti veckam, alebo inym vysuvackam, zasuvackam, odsuvackam a neviem jakej este chamradi... skratka sa mi nepacia... jediny co sa mi kedy pacil, bol Sagem MyZ-55, aj to kebyze je cely v ciernom prevedeni

a len dodavam, ze mojim stastnym mobilom je k510i z bazaru

je podla mna nadherny... ano, co sa tyka mobilov, chcem mat nieco pekne, za co sa nebudem hanbit a skratka vyjadruje moj styl...
moj milašek
osobne som proti veckam, alebo inym vysuvackam, zasuvackam, odsuvackam a neviem jakej este chamradi... skratka sa mi nepacia... jediny co sa mi kedy pacil, bol Sagem MyZ-55, aj to kebyze je cely v ciernom prevedeni

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mně přijde, že pokud se nejedná o nějak speciálně estetizované řady, či nějak výrazný design značky, vypadají všechny mobily stejně...koukala jsem na telefony dnes v obchodě a asi bych nerozpoznala, která značka je která, snad kromě nějakých Nokií.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Příště chci zkusit nějaký Sony Ericsson.
Nokii už asi ne, na druhou stranu je to taková jistota.
Siemensu mám plné zuby - štve mě jejich firmware - menu, nastavení, fonty. A navíc vypadá hnusně (resp. MĚ se jejich software nelíbí). Hardwarově jsou to prima telefony.
Hmm, možná bych šel do nějakého véčka
Kvůli tomu, že se mi zdá, že se jim tak snadno nepoškrábe display.
Můj problém je v tom, že mi mobily neustále padají, takže radši vybírám z těch "odolnějších" řad.
Nokii už asi ne, na druhou stranu je to taková jistota.
Siemensu mám plné zuby - štve mě jejich firmware - menu, nastavení, fonty. A navíc vypadá hnusně (resp. MĚ se jejich software nelíbí). Hardwarově jsou to prima telefony.
Hmm, možná bych šel do nějakého véčka

Můj problém je v tom, že mi mobily neustále padají, takže radši vybírám z těch "odolnějších" řad.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.