Sporty
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pan Bača: mě to od těch lidí přijde spíš jako póza. A dokud se nezačnou navážet do sportovců, tak je mi to celkem putna, jelikož já se nenavážim do nich...
Jinak ti přeji brzké zotavení do sportuschopného stavu. Vím jaké to je být ''neschopen''

Jinak ti přeji brzké zotavení do sportuschopného stavu. Vím jaké to je být ''neschopen''

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Protože na Nově sportu nerozumí, to je jedna věc, a potom - když i jim došlo, že Spartě dávají v TV přednost až příliš okatě, tak záměrně vybrali jiný zápas. A že zrovna duel Sparta - Ostrava nahradili zápasem Slavie s Příbramí asi jasně svědčí o "kvalitách" jejich sportovního dramaturga :-/LordArian píše:drake127: Podle mě je o zápasy Sparty s Ostravou v posledních letech větší zájem než o souboje Sparty a Slavie. Nechápu,proč letos nebyl ten duel v televizi
Jab: Ja mam volejbal docela rad. Libi se mi, ze ma clovek spoluhrace (i proti) dost blizko sebe, takze neni problem pri tom vtipkovat, mit ruzny narazky atd. Pro takovy nemehlo, jako jsem ja, je to skvelej sport, pri kterym se uzije hodne srandy :).
Pravda, to se da skoro vsude, ale treba pri normalnim fotbale se na sebe rve dost blbe :).
Ono ani neni dulezity jaky sport hrajes, ale s kym ho hrajes
.
Pravda, to se da skoro vsude, ale treba pri normalnim fotbale se na sebe rve dost blbe :).
Ono ani neni dulezity jaky sport hrajes, ale s kym ho hrajes

And now for something completely different!