Na Boo II je opravdu potřebuješ v družině oba ( plus teda ještě Solaufeina, žeAssassin píše:Neferit: Díky.
A aby Solaufein udělal Boo II, tak musím mít v partě Minsca a Jana?

Na Boo II je opravdu potřebuješ v družině oba ( plus teda ještě Solaufeina, žeAssassin píše:Neferit: Díky.
A aby Solaufein udělal Boo II, tak musím mít v partě Minsca a Jana?
Tak to teda nevím, osobně jsem si vždycky počkala až do Podtemna, nebo si ho v ToBu přivolala Duchem osuduAssassin píše:Thanks Neferit. Ještě malá otázečka. V readme Solaufeina je, že když nebudu chtít čekat až do Podtemna, tak si ho pomocí konzole můžu přivolat dřív. A pak v Podtemnu bude podruhé, že? Nebude se to nějak kazit?
Když jsem s ním hrála, tak měl sice takový ten dialog ohledně toho, že "slyší hlas", což měla být Eilistrae, co mu má dát meč + pár velice šikovných zvláštních schopností, ale nikdy se u něho meč neobjevilAssassin píše:Neferit: Kdybych čekal až do podtemna tak si ho moc neužiju. Takhle sem si ho přivolal Duchem osudu asi v půlce ToB a jediný co se stalo tak bylo to, že mě přiteleportovali nějací megavybavení týpci a chtěli Solyho zabít a pak mě ještě napadli Lolthiny pavouci. Potom sem ToB dohrál. A to jsem někde četl, že ještě za nějakou dobu má dat Eilistrae Solaufeinovi meč.
To teda jo. Kdybych už v té době nehrála BG jenom pro zábavu a necheatovala ostopéro, tak je nedámAssassin píše:Neferit: Tak to určitě, ale co sem měl dělat, vše sem už měl hotový. Ale ti přívrževci toho boha zatmění byly hustí.
Jo, může. Osobně ale dávám přednost tomu, když ji má se ženskou hl.postavouAssassin píše:Je pravda, že může mít romanci s kýmkoliv?
Nedostala. Měl sice ten dialog, ale obdržela jsem jenom ten "měsíční svit" či jak se ta zvláštní schopnost jmenovalaAssassin píše:Neferit: To se nedivím. A tys ten meč nedostala?
Tak v tom případě radši ani nezkoušej hrát s NathanielemRaizen píše:Jj, když to začal zkoušet na mého F/T, sem málem utek…je to proti srsti