Noční thread

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Nuže, The Longest Journey dokončena. Už jsem byl ke konci celkem unavený. Takže si jdu dát pár hodin spánku a odpoledne se snad vrhnu na KotOR za Temnou stranu :twisted: .
Dobrou.
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Pre porovnanie som si v noci pustil aj HOMAM 3 a vytuhol som pri ňom až doteraz. Typický príklad syndrómu: "ešte jeden ťah a končím" :-D . Na dve hodinky si zdriemnem a idem do práce :evil: .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Tak co dneska, je tu někdo přeživší?
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Já. Něco dořeším se známým a zase půjdu hrát Fallout 2. Dnešní noc nesmím jít spát, jelikož bych asi ráno nevstala a já vstát potřebuji.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Asi bych znovu rozehrál Planescape, klidný noci, kdy neslyším žádný ptáčky ani příbuzný jsou k tomu fakt ideální, ale nedostatek místa na hardu... :roll: :cry:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Já hraju KotOR, ale stále se do toho nemohu plně ponořit - měsíc po prvním dohrání je asi vážně ještě moc brzy. A nic jiného tu nemám, takže možná se dám do čtení Silmarillionu.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Ajantis: Silmarillion jsem se taky snažil číst, přišlo mi to však takový nezáživný, i když možná to bude taky tím, že jsem skončil někde u mocností Valar. :lol:
A před dalším rozečtením mě odradil S. King, když v knize "O psaní" označil Silmarillion za koktavý pokus o epilog.
Další lidé to považují za lepší než LOTRy, tak nevím...

EDIT: Bleh, teď tady v pokoji lítá moucha, naráží do stěn a vydává zvuky o 150 decibelech... *otřese se* :lol:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Adieu: Imho se to nedá srovnat ani s Lotry ani s Hobitem. Je to prostě něco úplně jiného. Opravdu svým stylem velmi připomíná Bibli. Už to nejni jen hluboký a propracovaný pohádkový příběh. A jde o to, co čtenáři nejvíc vyhovuje, proto se každému líbí nejvíc jiné Tolkienovo dílo. U mne osobně Silmarillion možná o chlup vítězí, taky jsem jej přečetl nejvíckrát.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Ajantis: S tou biblí máš pravdu, na tu jsem si vzpomněl hned po pár stranách. Možná není tak špatnej nápad dát Silmarillionu ještě jednu šanci, protože radši fantasy bibli, než tu skutečnou. :-)
Jinak jak už jsem psal včera o té Šeré hlídce, tak tu si nechám na nebezpečně se blížící návštěvu u dvou důchodců. Celá ta trilogie Noční hlídka, Denní hlídka a Šerá hlídka mi přijde zajímavá - máloco mě poslední dobou tak zaujalo. Jen bych vytknul tu vyfabulovanou zápletku, to je v každým příběhu. Ale můžu jen doporučit.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Vampiria: Imho má (King) dobrou každou druhou, jen ty konce. OMG! To, v co se zvrhly Nezbytný věci... Z toho, co jsem četl, mi přišel nejlepší Řbitov zviřátek a imho to je nejlepší hororová knížka vůbec.
A "O psaní" je docela poučná věcička. ;-) :-D
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak jsem si pustil na ukrácení dlouhé noci film Hitler: Vzestup zla. Je to opravdová tragédie, tak mizerný film jsem dlouho neviděl. Snaží se těžit pouze z momentálně populárního tématu a efektního zpracování, ovšem bez znalosti prostředí, reálií, příčin a důsledků, dobrých hereckých výkonů, uvěřitelnosti... Vůbec je hrozně stupidní, prvoplánový, zjednodušující, schematický, směšný. Zkrátka megapóvl.
Tak si poslouchám hudbu, pročítám různé muslimské noviny na netu a čekám na ráno...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

náhodou dobrá nazihajlovačka, ten Vzestup Zla, hlavně žádné myšlenky, hlavně vykreslit Hitlera v co nejhorším světle...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ajantis: Nedávno som si ten film tiež pozrel... prišiel mi priveľmi jednostranný, mal dementne spísanú väčšinu dialógov apd... nestojí to ani za reč... zase naktočený jeden blbý film o ošúchanej téme...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Já se na to snad vážně někdy podívám...když už nic, bude legrace vidět Hitlera mluvit anglicky.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Vampiria píše:Já se na to snad vážně někdy podívám...když už nic, bude legrace vidět Hitlera mluvit anglicky.
hlavně ta výslovnost jako třeba rajštág...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Zamčeno

Zpět na „Archivy“