Software
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
nuke: AFAIK to nepůjde:
abys něco stahoval přes ftp
1) musíš znát adresu (ftp....)
2) musíš znát uživatelské jméno a heslo
3) jo a občas tam je omezený počet připojených uživatelů - takže se musíš vejít do limitu
abys něco stahoval přes ftp
1) musíš znát adresu (ftp....)
2) musíš znát uživatelské jméno a heslo
3) jo a občas tam je omezený počet připojených uživatelů - takže se musíš vejít do limitu
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nemohl by mi tady někdo doporučit nějaký šikovný optimizér aplikací, knihoven atd. nabíhajícíh po startu? Mám sice ten prográmek autoruns, jenže mám strach, abych si omylem nezakázal nějakou důležitou funkci, a moc se mi nechce experimentovat stylem "co se stane, kdy zakážu tohle > restart PC > zkouška" - těch položek je tam fakt dost
.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Tak v tomhle ti asi neporadím - já to dělám buď ručně, ale hlavně už tak nějak vím, co mám nechat běžet (a po pravdě je mi to vcelku jedno - nějak problémy s pamětí nemám)...
V podstatě se mi spouští jen IME, IntelliPoint, AVG a různé v podstatě zbytečné rozšíření (java, Nero a spol.) - nic důležitého...
A ohledně zakázání služeb - zkus vyhledat nějaké tipy na interentu (najdeš hodně odkazů s popisy co která věc znamená).
V podstatě se mi spouští jen IME, IntelliPoint, AVG a různé v podstatě zbytečné rozšíření (java, Nero a spol.) - nic důležitého...
A ohledně zakázání služeb - zkus vyhledat nějaké tipy na interentu (najdeš hodně odkazů s popisy co která věc znamená).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
nuke: No nejspíš se vůbec nic nestane. Update centra jsou nanic, pokud to není pro nějaký častý update. Jedině těma Catalystama si nejsem moc jistej - můžeš to zkusit zakázat a podívat se, co bez toho nejde a pak se rozhodnout.
MCZ: Co bych si počal bez své ikonky!?
MCZ: Co bych si počal bez své ikonky!?

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo pls o nějakém prográmku na úpravu MP3, který by jste mi mohli doporučit..? A teď nemyslím úpravu kvality, ale kupř. vystřihnout jen určitou část apod. Stáhl jsem si MP3trim či jak se jmenuje - šlape v pohodě, ale potřebuji teď upravit zhruba 6i hodinový MP3 záznam a ten už mi ten program nechce vzít (že prý je to moc velké
)

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: