Joo... JA2 v1.13 :)
Prijemne prekvapeni
- moznost nastavit aby vojaci *vzdy* dropnuli sve vybaveni (mam na mysli nepratelske... po smrti, samozrejme :) )
- ukazatel "chance to hit" pri vystrelu
- prikaz aby zoldak cekal se zbrani pripravenou na vystrel ("L")
- nepratele lezou na strechu po vas (!!!)
- vice realisticky LoS - vojaci nevidi dozadu
- vice udelatek na zbrane ("scopes" s ruznym zvetsenim a jine vylepsovaky)
- dalekohledy na zbranich zvysuji dohled ale snizi pozorovaci uhel
- odstrelovaci pusky s manualnim natazenim zaveru - castecne eliminuje jejich silu a presnost
- vic reseni pro vytvoreni uber-merc -a (v originalu mu stacilo dat do ruky patricne vybaveny C-7 / FAL) - tady jsou k dispozici i velice silna LMG atd...
Bugy v 687 (doporucuji aktualizovat hru; nize):
- nepratelsti snajpri v turn-based modu *zatezujou* procesor az moc
- uzivani klavesy "End" (pro zobrazeni rozhledu zoldaka) v blizkosti strech vyustuje v CtD (obcas)
- CtH neodpovidal realne *herni* hodnote
Ja hraju na Expert / Real / Tons of Guns - doporucuji povolit v Ja2_Options.ini "STRATEGIC_EVENT_SEND_TROOPS_TO_DRASSEN" - po obsazeni Drassenu zautoci na spodni sektor 100 elite vojaku (presne dle rozkazu Deidranny) - je to uzasna zabava - boj na nekolik hernich hodin. Jinak nejtezsi je dobyt prvni sektor v meste protoze obranci muzu privolat posily z dalsich sektoru. Po takovem boji zustane tolik itemu na zemi ze je tezke vybrat uz jen to *nejlepsi* pro vas styl hry...
Dale je zajimavy nocni boj v bource. Zrovna jsem utocil na Alma mine a vrhaci noze jsou opravdu uzitecne ;)
Doporucuju instalovat na cisty v1.12 (Gold)
1) instalator pro
build 687
2)
JA2_v1.13.756_Update_from_669_(687).exe - update pro datove soubory
3)
aktualni build ja2.exe (momentalne 825)