Ked sa clovek pohra s nastaveniami daju sa z toho carovat uzasne veci, hore uvedene obrazky su z toho, ale ja som sa prave z nastaveniami moc nevyhraval :) Ale musim povedat, ze spolu z roznymi vizualnymi balikmi, potom vyzera morrowind uzasne :)
Je to na morráč moc světlý a velkolepý. Morráč je právě takovej temnej, ošuntělej. Vždyť je to zastrčenej kout Cyrodyllu, kterej je důležitej jenom kvůli lávovýmu sklu. To je právě ta atmosféra. S takovimhle nebem to je takový, dobrý a paldinovský (tfuj).
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej.
-------------------------------------------
Flower power
Mňo já používám ten visual pack. Někde jsem kdysi viděl srovnání všech zatím dostupných změn v grafickém enginu Morrowindu a právě Visual pack se mi zdál nejlepší.
No visual pack mam aj ja, ten nema s Morrowind enhanced vela spolocneho. A tam to, je obycajne HDR (resp. asi fake HDR - hovorim moc som sa v tych nastaveniach nehrabal), a v hre to vyzera paradne. Naopak to pridava na atmosfere Vvardenfellu! Este lepsie je pouzitie "distant lands" neboli LOD objektov, potom clovek vidi i vzdialene casti ostrova - teda ked je na spravnom mieste. Ale tuto featuru som len odskusal, predsalen uz na 1280x1024 s AA a inymi vymozenostami, ma pocitac co robit :)
Přišel jsem na to sám. Já to četl, ale Stunned Magica..., to se dá vyložit různě...
Jinak je v pořádku, když najdu hned v druhém dungeonu prsten za 8000??? Střežený jen pastí a kostlivcem?
Velehal: To je normální - různé artefakty jsou v MW uloženy na fixních místech. Navíc v MW nejsou peníze žádný problém. Jen v normálním MW bez datadisků či modů byl poněkud problém s jejich prodejem, protože tam nebyl žádný rozumný obchodník (rozumný - nakupoval za skutečnou cenu a měl dostatek hotovosti). Ale naštěstí se dalo téměř všechno nějak rozumně řešit.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
rozumny obxodnik je creeper v caldere v ghorak manor na druhom posxodi. vyzera ako scamp, ma 5000 gold a kupuje za realnu cenu ;) este je niekde na pobrezi mudcrab obxodnik co ma 10000 goldov, ale toho som nasiel iba v editore ;)
jaaaj, pre trpezliveho hraca je aj 5000 dost, ked mas nejake 6bell kladiva ktore su presne za 5000 a postupne spis a predavas a kupujes naspat tak sa to da ;)