Vampiria: tak já v Kroměříži žiju už 20 let
jinak místní doktoři, jak v nemocnici, tak v léčebně, jsou známí řezníci- nenzám nikoho, kdo by sem dobrovolně šel byť jen se slepým střevem
Přesně řečeno, zánět nepostihuje slepé střevo jako takové, nýbrž jeho červovitý výběžek (apendix). Zánět apendixu není radno podceňovat. Pokud by totiž praskl a jeho obsah se vylil do dutiny břišní, hrozí zánět pobřišnice, což je život ohrožující komplikace.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Já mám teď dobrou náladu kvůli CrowXovi, páč mě potěšil s tím TotSC - zatím to ještě nemám kompletní, ale dělám co se dá a nemůžu se dočkat... Jinak TotSC jen přidává lokace, nebo i nějak upravuje původní hru?
Nainstalováním TotSC zmizí XP Cap. Ale to je asi dost zbytečná funkce, bo XP Cap remover je ke stažení už dlouho a všude
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Za chvíli je padla a pak se jdu najíst, smažáky všech zemí, třeste se
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
nuke: No jo, normálně jsem měla férovou obavu, že hodím šavli, ale ono nic, naštěstí