Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
Deep PurpleAnthrax píše:http://www.ticketpro.cz/?/detail&id=23385-deep-purple
Deep Purple, 22. a 23. 2. 06 Brno a Liberec.

A čo takto Jimmy Hendrix ? Počúvate ho dakto ?
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nuke- Moc jeho albumy nemusim, ale bol to jednoznacne spolu s Pageom, Gilmourom, Mayom a mozno Slashom najkreativnejsi gitarista vobec.... All Along the Watchtower je uzasna (btw bola vyhlasena najlepsim coverom, za nou bola Always on My Mind od Pet Shop Boys a na tretom mieste bol Vicious so 'svojou' My Way)... Tiez sa mi strasne paci riff vo Voodoo Child...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ano to je, bohužel doma bych to nikdy neposlouchal.Anthrax píše:Manu Chao je dobrý a to i přesto, že tenhle styl hudby moc nemusim. A hlavně Welcome to Tijuana.
Ale něco jiného bylo, když jsem byl na dovolené v Chorvatsku a v jednom apartmá jsem si pustil rádio, sedl na lehátko na balkon a koukal do moře. To se mi poslouchalo docela fajně, ale doma asi ne.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ten název mi něco říká - nepůsobil tam Morrisey (nevím jak se to píše přesně)? Ale to je tak jediné, co o nich vím, pokud vůbec něcoElessar píše:A co takto The Smiths? Svojho casu velmi nadcasova kapela a Johnny Marr... Genialny gitarista na druhu

Chybí ti lehátko, viď ? Proto to doma nejdeKoveras píše:Ale něco jiného bylo, když jsem byl na dovolené v Chorvatsku a v jednom apartmá jsem si pustil rádio, sedl na lehátko na balkon a koukal do moře. To se mi poslouchalo docela fajně, ale doma asi ne.

- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Koveras: Nejlíp se mi poslouchá v hospodě, když ho někdo hodí do jukeboxu, doma mám dvě alba a slyšel jsem dvě písničky. A nejlíp by se hodily do hašiš baru.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion