Já dneska viděla jeden díl, docela se mi to líbilo, tedy alespoň Calamity Jane nebyla žádná krasavice navlečená do mužských šatů, ale spíš ta mužatka, jak uvádějí některé historické prameny.Adieu píše:Dívá se tu někdo na Deadwood?

Moderátor: sevencreature
Já dneska viděla jeden díl, docela se mi to líbilo, tedy alespoň Calamity Jane nebyla žádná krasavice navlečená do mužských šatů, ale spíš ta mužatka, jak uvádějí některé historické prameny.Adieu píše:Dívá se tu někdo na Deadwood?
hmm, k čemu ja na ovládání dveří tlačítko windowssevencreature píše:AlieN: Co máš proti klávesnici?![]()
jj tohle je supersevencreature píše:Osobně mě vždycky nejvíc pobavila taková ta rychlá řešení - viz konec pilotu, kdy Mal vběhne na palubu a jen tak cestou na schody se postará o federála. Nebo Train job - a vracení peněz žoldákům - tj. že tam nejsou ty politicky korektní blbosti a hrdinové (no Whedon, no)
Červeného Trpaslíka taky částečně opakovala, i když dost dlouho se bránila, že to nemá v úmyslu. Osobně spíše vidím šanci v nějakém nadšenci, který celý seriál poctivě nahrál a přepálí mi ho.MCZ píše:Zakat: je to fakt povedený sitcom, momentálně ale na ČT pomalu finišuje, přičemž nepředpokládám, že má více řad anebo že by jej ČT někdy opakovala. I když možné je samozřejmě cokoli.
Jj, právě ČT vysílá 3 řadu -celkově 15. díl z 18. Škoda, že ty nejlepší britské sitcomy mají tak málo dílů...MCZ píše:Zakat: je to fakt povedený sitcom, momentálně ale na ČT pomalu finišuje, přičemž nepředpokládám, že má více řad anebo že by jej ČT někdy opakovala. I když možné je samozřejmě cokoli.
Na ČT je naštěstí taky s titulkama...Zakat píše:btw mám Black Books v AJ s CZ titulkama (což je dobře) - na ČT je dabovaný???