někdo, kdo tě zná a změnil telefon?....Firkraag píše:Tak mi vcera v noci prisla jedna SMSka a nevim co si o ni mam myslet: Zabiti s umyslem zabit, krizak nabrousit i ploskej taky. Mam na to zkousky, chces prijit?
(Ploskej bude nejspis plochej) Samozejme cizi cislo..
Nevite nekdo co to znamena?
Volná diskuze - archív č. 1
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kdo vi.. Treba je tohle muj posledni prispevekalexa píše:někdo, kdo tě zná a změnil telefon?....Firkraag píše:Tak mi vcera v noci prisla jedna SMSka a nevim co si o ni mam myslet: Zabiti s umyslem zabit, krizak nabrousit i ploskej taky. Mam na to zkousky, chces prijit?
(Ploskej bude nejspis plochej) Samozejme cizi cislo..
Nevite nekdo co to znamena?![]()
(aby se na něj nepřišlo, když už má ty zkoušky...)
Edit: Napsal sem mu (ji) aby se podepsal(a) aspon.. A nic. Myslim ze kdyby to byl nejaky vtip ze by to melo pokracovani
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem si toho teprve všiml: Včera padl další rekord v počtu přihlášených uživatelů?
Koukám!
Akorát mám takový pocit, možná je to opravdu jen pocit, že se může vyskytovat obdobný problém jako na bg.cz - a to, že tu začíná nějak přibývat anonymů. Možná se mi to fakt jen zdá, ale v tuto chvíli jich tu je zrovna 13, asi shoda náhod, jen mi to přijde divné.
Akorát mám takový pocit, možná je to opravdu jen pocit, že se může vyskytovat obdobný problém jako na bg.cz - a to, že tu začíná nějak přibývat anonymů. Možná se mi to fakt jen zdá, ale v tuto chvíli jich tu je zrovna 13, asi shoda náhod, jen mi to přijde divné.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Už dokonce 18, jj je to ten samý problém.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]