A mám Tě divochu. Já jsem řídil_Ford Mondeo i Focus. Řídil jsem Mercedes a dost jsem s ním najezdil. Řídil jsem Fiaty - asi tak 5 typů, jezdil jsem na Micubiši i Toyotě.
Jezdil jsem s tanky-T-55, T-34, Obrněnci-OT-64.
Naběhal jsem hodně kilometrů na GAZ-ech, UAZ-ech, Tatrách-138, 148, 815, ZIl-ech.
Ročně najezdím asi tak 35 000 kilometrů. Není to moc, možná máš více zkušeností, ale jezdím tak už 10 let. Těším se na Svoji novou Felicii a vím proč.
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 15.5.2007 19:21, celkem upraveno 1 x.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Firkraag píše:A uz jen to, ze je neskodovacky z neho dela lepsi auto
Až na základě Neferitových reakcí jsem se dostal k tomuto příspěvku...
To, co tu milý Firku uvádíš je demagogická kravina prima facie. Škodovky byly, jsou a budou velice solidní vozítka a pokdu se pro ně ěnkdo rozhodne, rčitě neudělá chybu. A při vší úctě, tohle odmítání něčeho jen proto, že je to české považuji za hodně hloupé...
Ford a Fiat nebudem resit.. To je schodna "kvalita" jako Skodovka :D
Mercedes, Mitsubishi, Toyota? Jake typy? O zbytku myslim nemusi byt ani rec..
Kdyz mi povis v jakem cenovem rozmezi se dneska pohybuji felicie, tak ti sem vypisu co vsechno se da za ten peniz poridit lepsiho.. Nejsem v tom vubec odbornik ale.. Skodovku neee
12.5.2007 18:34 (poslední příspěvek na straně 13) :)
Víš, můj drahý otec má najeto jenom na autobusu přes dva miliony kilometrů. Trofuám si tvrdit, že o řízení ví skoro všechno, co vědět jde, i když uznávám,že bus není osobák. Na osobáku má jen necelých 700 tisíc... K tomu traktor, náklaďák a motorka dají možná dalších 100 tisíc. Jezdí od svých 16ti, takže nějakých 40 let... Vše bez nehody;)
Přesto nedá na škodovky dopustit. Je to spolehlivé, poctivě dělané auto. Samozřejmě - najdeš mezi nimi i zmetky, ale jejich zastoupení jistě není vyšší, než jiných automobilkách. Znám člověka, co si jel slavně chvíli po revoluci do Mnichova pro fungl nový mercedes, od oficiálního dýlera...A z toho Mnichova nedojel ani do Prahy, neb drahé (a to doslova) autíčko mělo vadu na sání paliva (tuším) a celý motor se totálně zničil...
My sami si pořídili nového Getze, přes otcovy tvrdé protesty, a kdyby si táta oeljovaj filtr neorpavil prakticky sám, tak nám teče doteď a rekace záričního servisu byla, že je to normální, že se to občas stává...
Chápu,že každej má sovu oblíbenoua neoblíbenou značku, ale vcelku se obávám,že konečný rozdíl mezi nimi ve stejné kategorii mco velkej nebude...
Jen tak orientacne se zkus podivat po nejakem Peugeotu 406.. Nebo Opel Omega.. Jsou to sice oproti felicii rodinna auta ale snad ti to nevadi :D
Vallun: BMW, Mercedes, Peugeot..
Samozrejme mam jeste rad Opel ale souhlasim ze to je nic moc znacka.. Ale maji par modelu na ktere nedam dopustit!
Sportovne elegantni Opel Calibra, rodinna Omega a samozrejme skoro kazdy veteran
Peugeot má být staven na roveň BMW?:) řídils někdy tato vozidla? se přeci nedá srovnávat...navíc Peugeot ve spolehlivosti určitě zaškodává i za Tebou dehonestovanou škodovkou...
BMW je sice suprové vozítko, ale obávám se, že momentálně nemám žádná oblíbená. Prostě jsou určité dimenze, do kterých se hodí jaké auto. Pokud si to dobře vyhodnotíš, pak je značka vcelku druhořadá.
Například teď bych vážně uvažoval (bavíme-li se o novém voze) o Dacii MCV, přestože to fakt není žádná vysněná značka:)
ja motorista niesom, ale ked okolo mna prechadza Mazda 6, tak to sa dostavam do inych dimenzii... a celkovo mazdy ma dost rajcuju... cize asi tak: ked bude na auto, bude mazda
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
tak já teda řídila, volkswagen, wargburg, opel, renault, peugot, favorit a felicii a nezdá se mi, že by felicie byla nej auto. Neměla ty správné jízdní vlastnosti, neseděla v zatáčkách, jak bych si představovala. Tedy typické nešvary malého auta. Já jsem prostě na větší a ještě k tomu francouzská.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)