Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
nuke: Vypadá to, že jsme "kdysi" používali tu samou taktiku v boji na profesory. No je pravda, že ne vždy mi to vyšlo a stalo se mi to osudným. Ono si pak řekneš, proč ses na to alespoň 5 minut nepodíval, aby to stačilo na 4.
uaaaaaah... - dobre rano vy uz jdete spat? :D
ja se na vejsku fakt tesim - muzu jit na co chci kdy chci (krom par prednasek) a bude to asi jedna velka kalba... - tak to vidim s vic jak dvouletym predstihem... - ne ze bych se tesil na maturu... :(
Koveras : Tak nejak. Alebo : najbližšie sa budem učiť aspoň tri dni a nie 10 hodín cez poslednú noc pred skúškou
Black : Ale kde by sme išli spať. Stredná sa mi tiež moc páčila (okrem toho občasného učenia) tam bola tiež sranda. No a maturu urobí aj ťulpas, takže si v pohode.
Ha! To jsem si říkal, že se budu učit už půl roku před maturou. Až nastal ten čas, tak jsem to odložil na tři měsíce, pak na měsíc a nakonec z toho bylo učení JEN o svaťáku. Učil jsem se sice od rána do večera, ale ušetřil spoustu času.