Něco se mi zvrtalo ve firefoxu při scandisku (rest natvrdo) a OS mi nějaké položky upravil ... čímž mi odebral všechna nastavení a záložky ve firefoxu. Stále to ještě všechno mám ve složce "Documents and settings/.../data aplikací.../", jenže nevím, jak to zavést zpátky do ff a skutečně se mi to nechce všechno nastavovat znovu. Poraďte mi někdo, prosím .
7c: já věděl, že mi pomůžeš . Nakonce jsem tedy ale správcem zjistil, že se stále používá můj profil, avšak vydefaultovaný (to je výraz ), nastavení se sice ztratila, ale aspoň jsem obnovil záložky.
7c: no, to víš, já jsem na objevování ameriky expert .
Jinak vzhledově vypadá téměř stejně jako O8, ale co jsem četl, ty nový možnosti jsou zajímavý, ale stejnak nic pro mě, já už úplně odvykl IE a přešel na Firefox .
Zkoušim Maxthon (znovu po několika měsících) a je to dobrý, pro někoho kdo si zvyknul na IE ideální + spousta věcí navíc(může vypadat i úplně jinak). Lze ho stáhnout ze slunečnice - tady
Opera je dobrá, ale naštvalo mne že mi občas spadne(cca.1/týden)
Cammaris: Taky mi předchozí verze padala (ale možná to bylo starším počítačem?), ale od té doby co mám 8.51 tak mi nespadla asi ani jednou. Což teda nemůžu říct o Firefoxu - u kterého se to podivné okno, že se objevila chyba a FF se musí ukončit objevovalo docela často
Navíc Opera i kdyby spadla, tak po spuštění otevře ty stránky, které byly otevřené předtím než spadla, což FF taky neumí
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature píše:Cammaris: Taky mi předchozí verze padala (ale možná to bylo starším počítačem?), ale od té doby co mám 8.51 tak mi nespadla asi ani jednou....
No Firefox taky nemusim..., máš pravdu že Opera je lepší.Myslim že mně padala i ta novější verze a to sem tam ani moc velký skopičiny nedělal.
Možná to bylo instalací kterou jsem prováděl takovim pochybnym stylem...
Zkusim jí upgradnout a uvidíme