TES: Oblivion

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

AlmSiVi píše:Ještě malý dotaz k vytváření modů - nevíte někdo jestli se dá nějak zrušit aby se předměty na zemi pohybovaly při nárazu do nich? Udělal jsem si skladiště v morrowindovském stylu (hromada stolů a na nich věci :) ) a neustále si jednu věc shazuju druhou na zem, takže se to nedá nějak rozumně vyrovnat..
Pozri si moje screeny z domu vo Waterfronte. To je zatial všetko, k čomu som sa dostal pri zariaďovaní (ešte mám na 20% zariadený dom v Anvile) Ani jeden predmet v dome nevieš pohnúť. Sú zamknuté na mieste. Ide ich zobrať iba ručne. Posúvanie klávesou "z" nefunguje :-). Robil som to modom Decorator Assistant V 1.1. Ide ním dokonca locknúť aj štíty na stenách ako aj zbraní a iných rároh. odporúčam vyskúšať.

Na skrášlenie domov je ešte dobrý mod Reznod Mannequins ( Pridá zakúpitelné figuríny na ktoré môžeš dať celý set panciera ) a House of Wonders ( Vďaka ktorému si môžeš kúpiť vitríny do domu )

Všetky 3 sú kompaktibilné s OOO

Btw ak by dakto vedel o mode, čo pridá do hry stojany na armor ako bol ten v Knights of the Nine dajte vedieť. Reznod Mannequins totiž niesú to pravé orechové, aj keď účel spĺňajú.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

nuke: Díky! Ani nevíš jakou jsi mi udělal radost! :-P Reznod Mannequins i House of Wonders už dlouho mám, ale něco jako ten Decorators Assistant mi chybělo k tomu abych mohl ve velkém skladovat věci jako v morrowindu :)
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

ten decorating assistent som pozuival este ja, co je uz skoro rok :lol:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

xRage píše:ten decorating assistent som pozuival este ja, co je uz skoro rok :lol:
No vidíš a ja som ho objavil až teraz. Keď som hral cez posledné vianočné prázdniny, tak som mal zariadený dom v Brume a Chorrole len manuálne. Kto skúšal poukladať knihy do poličky vie aký to je opruz bez toho modu :-?
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

nuke: od toho je tady Book Placement mod :) Umožňuje otáčení knih do polohy v polici. Takhle se to špatně vysvětluje, ale funguje to. Jediný problém bylo srážení těch knih mezi sebou, ale to se vyřeší tím Decorators assistantem.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

jj, pokusal som sa o vsemozne ukladanie vselicoho manualne, lenze to neslo, takze som si vyhladal nieco co by mi pomohlo a nasiel som... pokial este funguje oblivon.bonusweb.cz, checkni ju, je to fakt uber stranka ;-)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

xRage: Jj, stránka je to skvělá, ale pokuď jde o mody tak je ještě lepší http://tessource.net . Tam se dá bez nadsázky najít téměř každý mod na oblivion.
Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

Pár přihlouplejch dotazů:
Když budu hrát Oblivion, a během hry nainstaluju třeba Knights of the Nine nebo Shivering Isles, bude možný se pustit do těhle datadisků behem rozehraný hry? Platí to i pro všechny ostatní mody, nebo třeba jen pro nějaké které mění vlastnosti, a ne pro ty které přidávají questy? Dá se po dohrání hlavního příběhu pokračovat ve hraní a věnování se vedlejším úkolům? Pokud sem debil a ptám se tu už jako několikátej, stačí říct a já si zalistuju:) Díky:)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

a) Když nainstaluješ datadisk nebo jakýkoliv jiný mod tak můžeš pokračovat v hraní ze svými savy. Výjimkou jsou snad jen některé mody předělávající celý herní systém.

b) Po dohrání hlavního příběhu můžeš klidně pokračovat ve hře. To je věc kterou bych já osobně uvítal u spousty jiných her.
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Chtěl bych se zeptat, jak se dělaji screenshoty. Dělám si totiž galerii RPGček který zrovna hraju, mám tam toho hodně ale nevim jak s tím oblivionem. Takže jak?
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

myslim, ze F12
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
Illuminating
Sigilan

Ne f12 to neni, takže vý to někdo?
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

predpokladam ze print screen si skusal ;-)
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
Illuminating
Sigilan

No samozřejmě :-) . A potom sem skoušel tipac screenshotů, a přes ten mi to taky screen nehodilo...
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

SlipKnoT píše:No samozřejmě :-) . A potom sem skoušel tipac screenshotů, a přes ten mi to taky screen nehodilo...
Takže musíš ísť do adresára My Documents > My Games > Oblivion a tam otvoriť cez notepad súbor Oblivion.ini ( tuším :-) V každom prípade je tam len jeden súbor toho mena. Príponou si niesom istý ) V tom súbore zmeniť riadok bAllowScreenShot=0 na bAllowScreenShot=1 a potom to ide cez F12 alebo Print Screen. Ukladá sa to do adresára s hrou. V niektorých prípadoch ( aj v mojom ) to neide keď máš zapnutý Antialiasing. Ja v takom prípade prepnem do HDR. Inak hrám s AA.
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“