Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
My máme v pátek též volno. Jedna verze říká, že je druhé za 6 let, druhá, že předtím nejméně 9 let nebylo žádné.
Takže si stěžuju na málo ředitelského volna na našem ústavu.
Takže si stěžuju na málo ředitelského volna na našem ústavu.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
drake127: Jednou jsme se sebrali celá (no spíš skoro celá) třída a šli jsme pryč. Zůstalo asi 5 lidí. Bordel z toho nebyl, bo učitel měl po flámu, tak to rozpustil.
No a jednou jsme zdrhli z praxe, kdy z 11 lidí (byli jsme totiž děleni na 3 skupiny) zůstali dva a ty normálně učil.
No a jednou jsme zdrhli z praxe, kdy z 11 lidí (byli jsme totiž děleni na 3 skupiny) zůstali dva a ty normálně učil.

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- crovax en-vec
- Sigilan
To my jednou přemluvili učitele ať jde s námi místo hodiny na pivo v "rámci praxe jazyka anglického v restauracích a podobných zařízeních"... 

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: Tak to se jí musí nechat všechna čest!
ce-v: U nás byl přísný režim, takže tohle nebylo možné, zato po škole se děly zajímavé věci.

ce-v: U nás byl přísný režim, takže tohle nebylo možné, zato po škole se děly zajímavé věci.

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuju si na Vampire: Bloodlines a jejich neuvěřitelnou a nehoráznou promořenost bugy všeho druhu. A to mám originálku s posledním oficiálním patchem. Psal jsem si je na papír, uvedu několik příkladů...
- postavy mi znova zadávají questy, které už jsem pro ně dávno splnil
- zničehonic se třeba na ulici objeví postava nějakýho civila a zase zmizí...
- nepřátelé začnou stoupat do vzduchu a pak normálně hrají ve 3 metrech nad zemí...
- v některých částech se neustále znovu respawnují nepřátelé asi 5 sekund poté, co je zabiju, a to zjevně tak, že to nejni úmysl autorů
- hra poměrně často padá bez varování do windows
- postavy se neustále prolínají, tu se sebou navzájem, tu s nějakou překážkou...
- textury čas od času mizí a člověk vidí prázdno za nimi...
- hra jen tak začne zrnět, problikávat, mizí stěny.. musím restartovat
- nepřátelé střílí přes zeď či přes dveře
- když dám do skříňky předmět, občas se stane, že i když ho vytáhnu, najdu ho tam za chvíli znova...
- naposledy jsme kvůli bugu nemohl otevřít dveře vedoucí k dalšímu postupu ve hře (pomohlo vypnutí/zapnutí hry)
- už v tutorialu se mi nezobrazila nápověda "jak otevřít dveře", tudíž nešly fyzicky otevřít a já zmateně 15 minut pobíhal nevěda co dělat... pomohl load
- mluvené slovo má často jiné uspořádání členů ve větě než to psané...
Nu, koukám, že jsem to trošku protáhl...
ale jsem taky pořádně naštvanej!
K tomu se přidá hodně mizerná kvalita poslední fáze Bloodlines a je to...
A dále si důrazně stěžuji na své rodiče. Doma jsem sice jednou o víku za 14 dní, ale vždycky mě nehorázně nas****
- postavy mi znova zadávají questy, které už jsem pro ně dávno splnil
- zničehonic se třeba na ulici objeví postava nějakýho civila a zase zmizí...
- nepřátelé začnou stoupat do vzduchu a pak normálně hrají ve 3 metrech nad zemí...
- v některých částech se neustále znovu respawnují nepřátelé asi 5 sekund poté, co je zabiju, a to zjevně tak, že to nejni úmysl autorů
- hra poměrně často padá bez varování do windows
- postavy se neustále prolínají, tu se sebou navzájem, tu s nějakou překážkou...
- textury čas od času mizí a člověk vidí prázdno za nimi...
- hra jen tak začne zrnět, problikávat, mizí stěny.. musím restartovat
- nepřátelé střílí přes zeď či přes dveře
- když dám do skříňky předmět, občas se stane, že i když ho vytáhnu, najdu ho tam za chvíli znova...
- naposledy jsme kvůli bugu nemohl otevřít dveře vedoucí k dalšímu postupu ve hře (pomohlo vypnutí/zapnutí hry)
- už v tutorialu se mi nezobrazila nápověda "jak otevřít dveře", tudíž nešly fyzicky otevřít a já zmateně 15 minut pobíhal nevěda co dělat... pomohl load
- mluvené slovo má často jiné uspořádání členů ve větě než to psané...
Nu, koukám, že jsem to trošku protáhl...
ale jsem taky pořádně naštvanej!
K tomu se přidá hodně mizerná kvalita poslední fáze Bloodlines a je to...
A dále si důrazně stěžuji na své rodiče. Doma jsem sice jednou o víku za 14 dní, ale vždycky mě nehorázně nas****
Je to sice s menším zpožděním, ale dříve jsem k tomu nenašel dostatek síly…
Středeční noci jsem se, těžce opit a lehce rozjařen, chystal se zbytečkem třídy domů z hospody. Zaplatil jsem tedy na baru a chtěl odejít, když tu mě oslovila dvojice podnapilých fanoušků Českého fotbalu. Ti o mně tvrdili, že jsem při nedávném zápase určitě nefandil – což je pravda – a poté, co mi udělili titul „zrádce národa“ se mé osobě jali rozbít hubu. A než jsem stačil jakkoliv zareagovat, už jsem byl pod tvrdým pěstním náporem. Netuším, jak dlouho to trvalo, ale skončil jsem zakrvavený před hospodou. Tam se semnou ještě rozloučil barman frází, že už se nemám nikdy vracet – dotyční byli nejspíš jeho oblíbenci – a já se pod patronací jedné kamarádky vydal k autobusu domů. Před rodným panelákem jsem se ještě pozvracel a vykašlal něco krve, abych nakonec skončil v mrákotách na zemi před postelí.
Následující ráno bylo velice kruté…
Uznávám, že jsem dopadl docela dobře – tvář utrpěla jen lehce a modřiny na těle se rychle hojí -, ale i tak to berte jako zatraceně velkou stížnost na fotbalové fandy. Nicméně jim to středeční vítězství přeji, páč jinak bych určitě dopadl ještě hůře.
Středeční noci jsem se, těžce opit a lehce rozjařen, chystal se zbytečkem třídy domů z hospody. Zaplatil jsem tedy na baru a chtěl odejít, když tu mě oslovila dvojice podnapilých fanoušků Českého fotbalu. Ti o mně tvrdili, že jsem při nedávném zápase určitě nefandil – což je pravda – a poté, co mi udělili titul „zrádce národa“ se mé osobě jali rozbít hubu. A než jsem stačil jakkoliv zareagovat, už jsem byl pod tvrdým pěstním náporem. Netuším, jak dlouho to trvalo, ale skončil jsem zakrvavený před hospodou. Tam se semnou ještě rozloučil barman frází, že už se nemám nikdy vracet – dotyční byli nejspíš jeho oblíbenci – a já se pod patronací jedné kamarádky vydal k autobusu domů. Před rodným panelákem jsem se ještě pozvracel a vykašlal něco krve, abych nakonec skončil v mrákotách na zemi před postelí.
Následující ráno bylo velice kruté…
Uznávám, že jsem dopadl docela dobře – tvář utrpěla jen lehce a modřiny na těle se rychle hojí -, ale i tak to berte jako zatraceně velkou stížnost na fotbalové fandy. Nicméně jim to středeční vítězství přeji, páč jinak bych určitě dopadl ještě hůře.
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Persian saying
K policii důvěru nechovám, stejně tak k soudům. Nicméně uznávám, že to stálo za pokus.Jab píše:Saruman: Měl si jít na fízlárnu. Ani policajti ani soudy se obyčejně s takovými lidmi moc nemazlí. Minimálně by dostali podmínku, což za to stojí...
A co jinak. Si v poho? Připraven dorazit na páteční sraz?
Zdravotně určitě. A pokud mi zmizí ten nepěkný monokl, tak i vzhledově

If king at noon says it's night,
Persian saying
Persian saying