nuke: Přijímám po telefonu sázky v jedné sázkové kanceláři.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
nuke: Buď od půl desáté ráno do 21:00 večer, nebo od půl jedenácté do 22:00. Oni taky pořád sázkaři nevolají, takže já se tam vpodstatě 10 hodin denně flákám na netu. Ale občas je to na hlavu, když máš třeba 5 za sebou, co mumlají a něco u toho telefonu jí, pak jde blbě rozumět heslo, číslo smlouvy, čísla zápasů, se jich musíš pořád ptát dokola a oni pak nadávají...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
s nainstalovaným TotSC se také mágům přidává jeden zbraňový slot, ne?
Yenn: já ze střední teprve letos vypadl a tohle je mylsím celkem elementární informace. Navíc mě biologie vždycky docela bavila (obzvlášť biologie člověka)
CrowX píše: A ak si dobre spomínam tak neidentifikované predmety sú v modrom poli - alebo nie?
CrowX: pravdu máš, na to jsem zapomněl
Jinak mám docela dobrou náladu z toho (jen z toho), že po mém včerejším návratu do Km tu na mě čekal balík z Kanady- tričkina Skinny Puppy je úžasná :DDD